OSWA 10-årsjubileum med et stjernespekket lag av foredragsholdere!

Oslo Software Architecture (OSWA)
Oslo Software Architecture (OSWA)
Public group

Youngs Oslo

Youngstorget 3 · Oslo

How to find us

Underetasjen til Youngs. Salen har en egen inngang via Pløens gate. Kommer du inn fra hovedinngangen fra Youngstorget 3 følger du skiltingen ned til underetasjen til salen.

Location image of event venue

Details

Velkommen til en meetup helt utenom det vanlige - OSWA feirer sitt 10-årsjubileum med et stjernespekket lag av foredragsholdere på Youngs torsdag 14. november. Blant våre gjester som kommer er Simon Brown, Christian Torp, Jason Baragry, Thor Henning (Totto) Hetland og vår samarbeidspartner Knowit. Dette er en unik mulighet til å treffe flere av ledestjernene i IT-bransjen!

OSWA - Oslo Software Architecture, har i løpet av de siste ti årene blitt Norges største fagmiljø for software arkitektur drevet utelukkende av frivillige ildsjeler. I år blir vi 10 år og dette skal vi feire med spennende keynote og lyntaler, i tillegg til å hedre tidligere helter i communitiet vårt.

Programmet starter klokken 17.30 og varer frem til 20:00. Det blir lett servering fra klokken 17:00 til de som ønsker litt forfriskninger før programmet starter. Det vil være mulighet til å kjøpe drikke fra baren under hele arrangementet.

Arrangementet vil være på norsk, bortsett fra keynoten som holdes på engelsk. Salen har en egen inngang via Pløens gate, og vi setter opp skilter inne i Youngs (Youngstorget 3).

Agenda:

17:00-17:30: Lett servering & mingling

17:30-20:00
- Keynote:

Simon Brown - The lost art of software design

Hedersgjest - Møt en av OSWA’s grunnleggere
- Thor Henning (Totto) Hetland - Historien til Cantara, OSWA og communityarbeidet

Lyntalere
- Øyvind Eikeland (Knowit) - Tilbakeblikk på 10 år med arkitektur. Hvilke trender vil påvirke oss fremover?
- Christian Torp (Generalsekretær, Dataforening) - Arkitektur og samfunn
- Jason Baragry (Telia) - The Opinionated Software Architect