Skip to content

What we’re about

Oslo Perl Mongers er gruppen for deg som er interessert i programmeringsspråkene Perl og Raku (née Perl 6), CPAN og relaterte teknologier. Vi er til for både for nybegynnere og erfarne. Vi har faglige og sosiale møter typisk på første onsdag i måneden.

Vi er opptatt av alle deler av Perl stacken, inkludert Moose og Moo (Topp-kvalitets objekt-orientering med Roles), databaser (DBIC mot MariaDB, PostgreSQL og annet), testing (Test2 og Perl sitt fantastiske rammeverk og infrastruktur for dette), webtjenester (inkludert Mojolicious, Dancer, Catalyst og tilsvarende moderne webrammeverk), Continuous Integration og Deployment (Via best-practice metoder for å utnytte containere, CPAN, virtualisering og mer), samt community-events som The Perl Conference og mye mer.

Vi er også den rette meetup'en for å bli kjent med Raku og alt det spennende som kommer fra den kanten.

Og ikke minst, vi er en møteplass for å hjelpe bedrifter finne talenter innenfor disse Open Source miljøene. Vi vet hvor vanskelig det er å finne Perl-utviklere, så vi har brukt mange år på å bygge et fagnettverk som Norske bedrifter kan benytte seg av.

For mer informasjon og for å melde deg på e-postliste med annonseringer og lignende sjekk https://oslo.pm

Facebook: https://m.facebook.com/groups/112735687811