What we're about

Permanent Beta heeft als ondertitel “Bridging Brains, Tech and Culture”. Wij willen mensen bij elkaar brengen, kennis delen en kennis vloeibaar maken, ontmoetingen faciliteren en steentjes in vijvers gooien om beweging te creëren. Wij willen ondernemers en geeks koppelen, wij willen gesprekken en inspiratie organiseren rond grote en kleine maatschappelijke vraagstukken. Wij willen bruggen slaan tussen oud en nieuw. Permanent Beta opent ogen, verwondert, inspireert en helpt je met kennis en inspiratie over uiteenlopende onderwerpen, technische snufjes, handig apps en tips&tricks. Sprekers, helpers en verbinders gaan op regelmatige basis work-shops, presentaties en helpsessies geven. Meedoen is gratis, heb je zelf iets te delen dan horen we het ook graag.

Upcoming events (5)

Permanent Beta Playground dag #08

Seats2meet.com Amersfoort station

* Grote kans dat de Playground Dag op deze datum nog geen doorgang kan vinden, dus dit event is onder voorbehoud. * Help je mee? Met Permanent Beta verder ontwikkelen, en toffe dingen doen met gave mensen? Sinds september 2019 is er vanuit PB elke derde maandag van de maand een PB Playground dag. Op de PB playground, op de derde verdieping van Seats2meet in Amersfoort. Zo komen we elke maand bij elkaar met iedereen die met ons, of vanuit zichzelf dingen in beweging wil zetten, maar dat net als wij niet alleen kan. Kort samengevat: Wat je ook van plan bent te gaan doen op die maandelijkse dag, kom het bij ons doen, op 1 minuut van het spoor, boven station Amersfoort. Dus als je toch al kennismakingsgesprekken of projectbesprekingen in het midden van het land moest doen, doe het die dag op die plek. Want zeker weten dat een hoop mensen die je een stapje verder kunnen brengen met kennis, ideeën en contacten daar die dag rondlopen... Je kan op elk moment aansluiten en weer vertrekken, dus ook als je maar een uurtje tijd hebt ben je van harte welkom. Daarnaast willen we op deze dagen soms korte sessies plannen met experts uit het PB Netwerk en bouwen aan een content platform waar we via blogs, podcasts, en interviews de mooie dingen willen vangen die om ons heen gebeuren. "It doesn't matter where the bus is going, what matters is who's on the bus :) )

Workflowy | Show and Tell met Martijn Aslander

Seats2meet.com Amersfoort station

In de lunchpauze van de Permanent Beta Playground Dagen ( elke 3e maandag van de maand) bij Seats2meet Amersfoort een hands-on sessie met de laatste inzichten over slimmer werken met Workflowy. Een van de slimste en krachtigste tools die kenniswerkers kunnen gebruiken... Heb je vragen of verhalen over Workflowy, kom dan een uurtje langs. De toegang is gratis... Meer weten over Workflowy? Lees dan deze eerst: https://www.martijnaslander.nl/blog/workflowy-en-de-kracht-van-tracking-en-feedbackloops-voor-persoonlijke-ontwikkeling/

Tech Tuesday

Seats2meet.com Utrecht CS

Een avond helemaal gerelateerd aan het onderwerp tech. Verschillende boeiende sprekers nemen zowel de echte Techies als beginners mee in een presentatie of workshop. In het diverse programma bepaal jijzelf waar je aansluit. Blijk je iets niet leuk te vinden, dan mag je tussendoor van onderwerp veranderen. Het programma is nog niet helemaal rond, maar wordt een paar weken tot een dag van te voren hieronder aangevuld. Wil je zelf invulling aan het programma geven door een sessie te faciliteren? Dat kan via https://techtuesday.miraheze.org/wiki/Call_for_speakers 19:00 - 19:30 - Meet & greet 19:30 - 20:00 - Plenary introduction & 1 minute soapbox. 20:00 - 20:55 - Listening sessions 21:00 - 21:55 - Do sessions / workshops 22:00 - Show and see new tech projects, shared technologies and have a drink together (drinks at your own cost except coffee, tea, water. Or sponsor it if you like so) Tech Tuesday is een samenwerking tussen de bewegingen van Permanent Future Lab (https://permanentfuturelab.wiki/wiki/Permanent_Future_Lab_Wiki), Permanent Beta (http://www.permanentbeta.nl/) en Seats2meet.com (https://seats2meet.com/)

Permanent Beta Playground dag #09

Seats2meet.com Amersfoort station

Help je mee? Met Permanent Beta verder ontwikkelen, en toffe dingen doen met gave mensen? Sinds september 2019 is er vanuit PB elke derde maandag van de maand een PB Playground dag. Op de PB playground, op de derde verdieping van Seats2meet in Amersfoort. Zo komen we elke maand bij elkaar met iedereen die met ons, of vanuit zichzelf dingen in beweging wil zetten, maar dat net als wij niet alleen kan. Kort samengevat: Wat je ook van plan bent te gaan doen op die maandelijkse dag, kom het bij ons doen, op 1 minuut van het spoor, boven station Amersfoort. Dus als je toch al kennismakingsgesprekken of projectbesprekingen in het midden van het land moest doen, doe het die dag op die plek. Want zeker weten dat een hoop mensen die je een stapje verder kunnen brengen met kennis, ideeën en contacten daar die dag rondlopen... Je kan op elk moment aansluiten en weer vertrekken, dus ook als je maar een uurtje tijd hebt ben je van harte welkom. Daarnaast willen we op deze dagen soms korte sessies plannen met experts uit het PB Netwerk en bouwen aan een content platform waar we via blogs, podcasts, en interviews de mooie dingen willen vangen die om ons heen gebeuren. "It doesn't matter where the bus is going, what matters is who's on the bus :) )

Past events (533)

Tech Tuesday

Seats2meet.com Utrecht CS

Photos (2,939)