Permanent Beta Dag #9

This is a past event

590 people went

Location image of event venue

Details

De Permanent Beta Dag is een event waar alles wat PB doet samenkomt op één dag. En dat is best veel...

Wat kun je verwachten?
Meer dan 50 sprekers klimmen op het podium om de bezoekers te overladen met kennis en inspiratie op het gebied van wetenschap, techniek en cultuur. Verder kan je meedenken in maatschappelijke vraagstukken binnen het PB Lab. En als je even uit geluisterd bent dan is er een playground waar er gespeeld kan worden met allerlei gadgets, kunst en DIY tech.

De dag wordt een verzameling van alles wat zich binnen de PB beweging afspeelt, dat zal dus een mooi bont gezelschap zijn ;)

Programma
Alle informatie over sprekers en andere activiteiten zijn te vinden in onze programma app Twoppy: https://m.twoppy.com/PBdag9/

Deze webapp kun je op je telefoon installeren door de bovenstaande link op je mobiel te openen en hem dan aan je beginscherm toe te voegen.

Locatie
Voor de 9de editie zijn we wederom te gast bij Amsterdam Connected. Dit is een startend eco-systeem waar oude en nieuwe wereld met elkaar verbinden (powered by S2M)

De locatie is goed bereikbaar zowel met de auto als het OV. Voor 10 euro kun je in de parkeergarage onder het gebouw parkeren.

Slimme hack als je met het OV komt, de NS Groepsretour! (https://www.ns.nl/producten/losse-kaartjes/p/ns-groepsretour)

Catering
Le Perron verzorgt de catering tijdens de dag. Tegen betaling kun je hier lunch en diner krijgen. Let op! Alleen pin betaling.