What we're about

Formålet med denne meetup er at sætte fokus på din personlige udvikling øge din livskvalitet.

Indtil jeg kom op i 40'erne levede jeg med konsekvenserne af at være blevet mobbet af lærer og elever. Mit selvværd var på nulpunktet og jeg led af social angst, søvnproblemer, depression og var overvægtig på grund af overspisning.

Efter at jeg valgte at arbejde med mig selv, har mit liv fået en massiv opgradering og jeg lever et liv jeg aldrig turde drømme om. Det er det jeg ønsker at videregive til dig. Min historie fortæller jeg i min bog "Life After Bullying - Three Steps to Inner Peace" som udkom ved årsskiftet. Den udkommer på dansk i 2020.

Med denne gruppe ønsker jeg at give dig mulighed for at arbejde med dig selv, at hjælpe dig til at komme videre i dit liv og leve det liv du drømmer om uanset dit startpunkt. Samtidig er meetups en eminent måde at møde andre på, som også ønsker at arbejde med sig selv.

Sproget vil primært være på dansk.

English:

The purpose of this meeting will be connecting like minded people who are interested in moving forward in their life, personal development and increase their self-esteem etc.

Who should join: People that want to take their life to the next level, to let go of the past and move forward in their life.

At the events there will be networking, and a presentation/workshop to support individual growth.

The language for this group will be danish, but are you interested in the topic let me know, then I might be setting up a group in English.

Photos (16)