What we're about

Pils og Programmering er en gruppe for folk som, vel, liker å ta et par pils mens man programmerer i sosialt lag. Vi møtes den siste fredagen i hver måned og koder litt på hva man vil. Ta med deg en data og en idé, og sett deg ned sammen med andre øltørste likesinnede. Her kan du bli inspirert av hva andre jobber på, og få feedback på dine egne verker i samme slengen. Kanskje du kommer på den nye store appen? Eller kanskje du bare får noen nye venner. Her er alt og alle velkomne.

Upcoming events (1)

Pils og Programmering #36 @ Bekk

Bekk Consulting

Vi har gleden av å invitere deg til nok en Pils og Programmering på Vippetangen, og inviterer til vår 36. meetup fredag 5. november. Vi regner med at du blir med denne gangen også? 🍺

Vi starter kl. 17.00 og holder det gående så lenge folk har lyst og energi. Planen er enkel - sprett deg en pils mens du progger på appen du jobber med, bidrar til open-source prosjekter du har troen på, eller jager det sagnomsuste Ballmer's Peak (https://xkcd.com/323). Bruk anledningen til å få tilbakemelding på det du jobber med, og tilby hjelp til naboen om de skulle trenge noen å rådføre seg med. Eller bare slå av en prat!

Bekk er med som hovedsponsor, og står for både lokaler, øl og pizza og litt bakgrunnsmusikk. Er du avholds (eller bare ikke er så veldig glad i øl), tilbyr vi selvfølgelig ikke-alkoholholdige drikker. Pepsi og Programmering rimer også. 🥤

Erfaringsmessig så er det alltid noen som melder seg av i siste liten, så om du står på ventelisten, er det en stor sjanse for at vi får plass til deg.

⚠ Du må være symptomfri og frisk for å komme. 😷

⚠ Arrangementet har 18-årsgrense.

⚠ For å kunne tilby nok å drikke og spise til alle, har vi kun plass til 50 deltakere. Og siden vi skal kjøpe inn dette på forhånd, er det viktig at du sier ifra at du kommer.

Past events (35)

Pils og Programmering #35 @ Bekk - The Return of P&P

Bekk Consulting

Photos (23)