Skip to content

נשים מעוררות השראה

Photo of Daniel Sharabi
Hosted By
Daniel S.
נשים מעוררות השראה

Details

https://a248.e.akamai.net/secure.meetupstatic.com/photos/event/3/f/1/d/600_457456157.jpeg

אנחנו ב-RishonTech (https://www.facebook.com/RishonTech) החלטנו לפתוח את שנת 2017 בצורה הכי חזקה שיש! ומה יותר חזק מנבחרת של נשים מובילות ומצליחות?!

בואו להכיר את הנשים ששינו את חייהן מקצה לקצה - יצאו מהמסגרת הרגילה, הקימו מיזמים מצליחים, גייסו כספים והיום מובילות מיזמים מדהימים ומייצגות אותנו ברחבי העולם!

המיטאפ הבא שלנו - לא לנשים בלבד!

19:00 התכנסות ו- Networking

19:30 עולם היזמות והטכנולוגיה מעיניה של אישה - אנה ליפשיץ אגמון - יזמת טכנולוגית ומנהלת פיתוח בכירה

20:00 פאנל נשים מעוררות השראה - בואו לשאול אותן כל מה שרציתם לדעת ולא העזתם לשאול - בהשתתפות נבחרת יזמיות שהשתתפו במשלחת היזמות לסילקון וואלי מטעם ארגון WE ACT שיצאה בנובמבר האחרון.

הפאנל בהנחיית דניאל אופק - יזמת עם רקע עשיר בעשייה חברתית, ובהשתתפות:

אורנית דוויק-מיזל - מייסדת ומנהלת הטכנולוגיות של Sunbit

עדי זמיר - מנכ"לית Emerald

ליאת הדר שרביט - מנכ"לית Vidivit

"פריצות דרך נעשות כאשר אנו מחברות את הרצון להצלחה עם האינטליגנציה הרגשית והופכות זאת לדחף בלתי ניתן לעצירה כי שלמות עצמית והצלחה תמיד בידיים שלנו"

נתראה במפגש,

צוות RishonTech (https://www.facebook.com/RishonTech/)

http://photos3.meetupstatic.com/photos/event/9/6/a/600_457502410.jpeg

עוד מידע על הדוברות שלנו:

אנה ליפשיץ אגמון- סמנכ"לית טכנולוגיות, מנהלת פיתוח ושותפה מייסדת, Trailquest (http://www.trailquest.co/)
אנה היא מפתחת תוכנה מקצועית ואמא ל- 4 (3 ילדים וסטארטאפ) עם ניסיון נרחב בפתרון בעיות ואתגרים. יוצרת נלהבת של רעיונות גדולים וטכנולוגיה מאתגרת. מומחית בבניית צוותים מנצחים ומוצרים מנצחים.

דניאל אפק - מנחת הפאנל. יזמת עם רקע עשיר בעשייה חברתית. ממובילות משלחת הנשים הראשונה לסיליקון ואלי WeAct.
בעבר, מייסדת ומנכ"לית של שלושה סטארטאפים. עם רקע רחב בעשייה חברתית, כגון: מנהלת Stride Ventures בישראל, מנהלת את הפיתוח העסקי של עמותת 3MillionClub, פועלים במדינות עולם שלישי והצילו למעלה מ4500 ילדים בשנתיים האחרונות ממוות מתת תזונה קיצוני. אחראית על הקמת רשת השגרירים של העמותה בכל העולם וכיום, עושים ריברנדינג לGivem שתעשה מהפיכה בעולם הCharity למוצרים מצילי חיים ותאפשר לכל אדם לתרום בכל מקום ולהיות מודע להשפעה שגרם באמצעות שקיפות, טראקינג ושתופי פעולה עם ארגונים יצרניים מקומיים.
חברת בורד בקהילת LGBTech, מנטורית בתוכנית החברתית 8200, יועצת לTEDxWhiteCi, קצינת נפגעים במילואים ועוזרת לעוד המון ארגונים שלא הוזכרו.

אורנית דוויק-מיזל - מייסדת ומנהלת הטכנולוגיות של Sunbit (http://www.sunbit.com)
אורנית התחילה את הקריירה שלה כמתכנתת, עברה לתפקידי מנהלת פיתוח בחברות כמו ׳סופרדריבטיבס׳. במסגרת התפקידיה עבדה עם יזמים, מנכ"לים ומשקיעים,ותמיד ידעה שהשלב הבא מבחינתה יהיה להקים חברה.

לפני פחות משנה ייסדה יחד עם עוד שלושה שותפים את הסטארט-אפ Sunbit - "שיטת תשלום חדשה שנותנת לאנשים לפרוס תשלומים בהתאמה אישית".

עדי זמיר - מנכ"לית Emerald Medical Applications (http://www.dermacompare.com)

מהבחירות האקדמיות של עדי קשה היה לנחש מה יהיה הכיוון שלה: תואר ראשון בהוראת מדעים, ותארים שניים במדעי הקוגניציה ובמשפטים אינם מרמזים על קריירה טכנולוגית. עם זאת, זמיר כיהנה במשך 11 שנים כסמנכ"לית החטיבה העסקית בנס טכנולוגיות, ומשם עברה לתפקיד מנכ"לית אמרלד. אחרי שנים של עבודה בתפקיד בכיר בארגון גדול עדי הבינה שהיא מקדמת הרבה פרויקטים שחשובים לארגונים, אבל לא באמת יוצרת משהו שיכול להביא שינוי. היא אוהבת את הריגוש שבתכנון וההקמה של מיזם, אבל לא פחות חשוב עבורה הוא ההשפעה של העשייה הזו והערך שהיא יכולה להביא וזה מה שמניע אותה.

ליאת הדר שרביט - מנכ"לית Vidivit (http://www.vidivit.com)
לליאת למעלה מ -18 שנות ניסיון בשוק ההיי-טק בתפקידי פיתוח עסקי, שיווק, ומכירות בחברות ביטחוניות ובעברה שימשה כסמנכ"ל השיווק והמכירות בקומסק, חברת הייעוץ הבטחוני הגדולה בישראל. ליאת לקחה את התחום שהכי קרוב לליבה והביא אותו לעולם האומנות. היא הקימה את Vidivit כדי לעשות מהפכה בתחום הדיגיטל ארט ולספק לאמנים מנגנוני הגנה על יצירותיהם. היא מאמינה שיזמות היא דרך חיים שמשלבת עשייה משמעותית, חזון ודבקות במטרה וחושבת שנטוורקינג הוא חלק חשוב בעשייה.

Photo of Rishon Tech Meetup group
Rishon Tech Meetup
See more events
אחד העם 2, ראשון לציון · Rishon LeZiyyon