SAST VÄST Q3 - EXPO 2019

SAST Väst
SAST Väst
Public group
Location image of event venue

Details

SAST VÄST EXPO 2019
Vi är tillbaka med vårt stora möte för året, som vi brukar kalla Expo igen. De senaste åren så har vi haft över 300 anmälda och flera spår med aktiviteter. Förra året var än en gång vår största satsning någonsin.

Förra året introducerade vi ett eget forskningsspår där branschen möter de senaste rönen som var mycket uppskattat, så det är med på agendan i år också.

Vårt mål är att erbjuda en konferens i Göteborg som det skall finns något för alla. Vi har bokat upp en konferensanläggning med flera rum där vi kommer erbjuda ett fullspäckat schema som innehåller föreläsningar, verktygsdemos, test lab, tävlingar, övningar m.m.

Vi vet också att inte alla våra deltagare pratar svenska, så vi har en hel del föreläsningar som är på engelska så att vi har ett så öppet event som det bara går!

Dessutom ställer massor med företag inom testbranschen ut i ett Expo, där marknaden visar vad de erbjuder när det gäller tjänster, verktyg, produkter osv. Det är också ett perfekt tillfälle att skapa nätverk och se vilka karriärmöjligheter som finns inom test och kvalitetssäkring. För Er som söker jobb så är detta en gyllene tillfälle att presentera Er för folk i branschen.

Till detta event har vi plats för hela branschen i Göteborg (vårt största rum tar 600 personer), så ta med vänner, kollegor och andra intresserade.

Det går bra att både komma och gå under eventet även om vi hoppas att alla är med så mycket det bara går! Med det sagt så kommer vi inte släppa in i rummen medans föreläsningar etc. pågår utan kommer man lite sent till en programpunkt så får man vänta till nästa tid.

Datum: Onsdagen den 9 Oktober 2019
Tid: Vi öppnar dörrarna c:a kl13.00 och då börjar programmet någon minuter senare.
Plats: Lindholmen conference center
Kostnad: Gratis (Du skall dock ha bokat din plats via meetup).
Fika ingår!
Program: Program och talarinfo finns på www.sastwest.se.

Alla är välkomna så tipsa gärna dina kollegor om mötet!
Väl mött och varmt välkomna!
SAST Väst