What we're about

Sago is een netwerk voor mensen die plezier maken met leren willen combineren, waar mogelijk met een hapje en een drankje.

De doelstelling is om met open geest en open hart zo samen aan onze persoonlijke ontwikkeling te werken.

Op een unieke manier kunnen onze deelnemers nieuwe ervaringen beleven of nieuwe kennis opdoen die hun inspireert.

Met verschillende activiteiten op het gebied van gastronomie, wetenschap, economie, technologie, cultuur, geschiedenis, politiek, spiritualiteit en nog veel meer, brengen we mensen bijeen die hun leven willen verrijken. Die activiteiten zijn zeer gevarieerd: van een bezoekje aan een Sterrenwacht, over de laatste nieuwe apps leren kennen, brainstormen over radicalisme, “wat kun je leren over je dromen?”, een wijndegustatie met wijnen uit 8 verschillende landen, leren Zweefvliegen of Zeilen tot een historisch tripje naar Somerset.

Daarbij zijn er een aantal jaarlijks terugkerende klassiekers, zoals het Jaaroverzicht, het Boekenweekend, de Cultuurreis en ons Tuinfeest.

Iedereen kan vrijblijvend de rol van gastheer/gastvrouw opnemen en anderen deelgenoot maken van zijn passie of talent, hetzij éénmalig of weerkerend in informele workshops.

Hierbij proberen we te dialogeren in plaats van te debatteren.

Vriendschap, plezier, leren genieten of genietend leren zijn de waarden die wij koesteren.

Dit is een laagdrempelig initiatief dat openstaat voor iedereen die een meerwaarde zoekt in zijn leven, met budgetvriendelijke activiteiten doorheen gans België en soms het buitenland.

Wil je graag iets delen met anderen op een informele manier of nieuwe dingen verkennen, sluit je dan gratis aan bij ons netwerk.

Past events (72)

Bezoekje aan Mechelen - Hof van Busleyden

Needs a location

€15.00
Jaaroverzicht 2019 - Kwis

Needs a location

€25.00
What's another year ?

Needs a location

Let me tell you about this book

Needs a location

Photos (299)