3a Trobada ScratchEd Meetup Barcelona

Details

Important: per fer la inscripció cal omplir el formulari que hi ha en aquesta pàgina (http://edcamp.educaciodema.cat/ca/edcamp/edcamp-sant-marti/_e:27/)!

Participa en la tercera trobada ScratchEd Meetup Barcelona que farem el dimecres 7 de juny de 17:30 a 20:30 a l'escola Antoni Brusi de Barcelona!

En aquesta ocasió ens afegim a l'Edcamp Sant Martí (http://edcamp.educaciodema.cat/ca/edcamp/edcamp-sant-marti/_e:27/), un esdeveniment on els participants compartirem idees, projectes, coneixements, recursos... sobre programació i robòtica educativa.

El moviment Edcamp té molts aspectes comuns amb la idea de trobades que estem organitzant sota el paraigües de ScratchEd. Donat que el proper 7 de juny està prevista aquest esdeveniment temàtic de programació i robòtica educativa, enlloc d'organitzar un altre en paral·lel aquest mes ens unim per fer encara més força!

Així doncs, si vols i pots assistir a l'Edcamp Sant Martí, no valdrà només amb confirmar-ho en aquesta pàgina sinó que caldrà que formalitzis la inscripció omplint el formulari que trobareu (http://edcamp.educaciodema.cat/ca/edcamp/edcamp-sant-marti/_e:27/). T'hi esperem!!!