What we're about

Ova grupa nastaje sa idejom remote meetup-a i trajaće minimum tokom pandemije COVID-19. Ideja je da se sastajemo svake srede. Potrudicu se da obezbedim zanimljive govornike sa dosta iskustva u ovoj oblasti kako iz Srbije tako i sveta.

Grupa je otvorena za sve koje zanimaju Agilne metodologije, Scrum i koji zele da se informisu i podele svoja iskustva ili saznaju nesto novo na ovu temu.

Plan je da grupa počne sa radom 1.04.2020. i da se "sastajemo" na zoom-u svake srede u 20h.

Vidimo se i družimo se!

Upcoming events (1)

Scrum @ Heart

Online event

Nova Scrum Sreda, novi dragi gost. Ovaj put je ideja da zaronimo u suštinu Scrum-a i da pricamo o scrum vrednostima. Zašto su toliko važne i otkud potreba da se eksplicitno dodaju u Scrum vodič. Ovaj meetup će naravno biti na engleskom jeziku. Naš gost i predavač će ovaj put biti Gunther Verheyen, poznavalac Scrum-a sa dugogodišnjim stažom i saradnik Ken-a Schwaber-a, koautora Scrum-a, na poziciji Director of the Professional Scrum series at Scrum.org [masked]). Od 2016. Gunther nastavlja svoj put kao nezavisni Scrum Caretaker; pisac, predavac, facilitator i humanista. Njegova verovanja i ideje o Scrum-u su rezultat preko 16 godina posmatranja i direktnog iskustva u Scrum-u. Autor je priznate knjige “Scrum – A Pocket Guide” (2. izdanje 2019), koja još nije prevedena na Srpski jezik. Inače upravo je ovo knjiga koju Ken Schwaber preporučuje kao "najbolji opis Scrum-a trenutno dostupan". A ako želite više detalja pozivam vas da pogledate više o predavaču: https://www.linkedin.com/in/ullizee/ https://www.scrum.org/gunther-verheyen https://www.amazon.com/Gunther-Verheyen/e/B06XKJZ2P9

Past events (2)

Photos (10)