Next Meetup

Tunne välittyy — kuinka rakentaa kestävä brändi
Tunteet vaikuttavat järkisyitä paremmin. Tunne ohjaa meitä ja tarinat sitovat tunteet ja ihmiset yhteen. Ihmisen muisti toimii tunteiden avulla. Voimakkaimpia muistoja ovat ne, jotka ovat herättäneet voimakkaimpia tunteita. Kuinka rakennamme kestäviä brändejä maailmassa, jossa erottautumisen mahdollisuus on olematon? Aiheeseen meidät johdattaa BSTR:n luova johtaja Jussi Ojala. Illan aluksi luodaan tiivis katsaus tämänvuotisen Web Summitin antiin.

BSTR Luova Konttori

Keskuskatu 10 · Seinäjoki

Upcoming Meetups

Past Meetups (16)

What we're about

WordPress-meetupit ovat yhteisötapaamisia, jossa kaikki WordPress-julkaisujärjestelmästä kiinnostuneet voivat tavata toisiaan sekä jakaa tietouttaan ja kokemuksiaan.

Tapaamiset on ilmaisia, avoimia kaikille ja niitä järjestetään säännöllisesti, kerran kuukaudessa. Tapaamisiin pyritään järjestämään puhujia, jotka alustavat keskustelun eri aiheista WordPressiin liittyen. Myös sinä olet tervetullut jakamaan tietoasi ja kokemuksiasi. Alustuksen jälkeen jätetään aina aikaa vapaaseen keskusteluun ja tutustumiseen.

Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia ja mielipiteitä siitä, minkälaista sisältöä tapaamisilta kaivattaisiin ja mihin suuntaan lähtisimme tapahtumaa kehittämään. Tulevissa tapaamisissa voidaan myös jutella WordPressistä yleisemmin ja opastaa, miten jokainen voi vaikuttaa sen kehittämiseen isommassakin mittakaavassa.

Meetupeja järjestävät vapaaehtoiset ja myös puhujat ovat vapaaehtoisia. Meetupien tarkoitus on hyödyttää WordPress-yhteisöä kokonaisuutena, ei vain yksittäisiä yrityksiä tai ihmisiä. Seinäjoki on kuudes virallisten WordPress Community Meetup (https://make.wordpress.org/community/meetups/) -tapaamisten paikkakunta Helsingin (https://www.meetup.com/WPHelsinki/), Turun (https://www.meetup.com/Turku-WordPress-Meetup/), Tampereen (https://www.meetup.com/Tampere-WordPress-Meetup/), Jyväskylän (https://www.meetup.com/Jyvaskyla-WordPress-Meetup/) ja Oulun (https://www.meetup.com/Oulu-WordPress-Meetup/) lisäksi.

Tule mukaan osallistumaan ja nappaa virallinen WordPress-tarra läppäriin ja pinssi rintapieleen! Tapaamisille etsitään sponsoreita; mikäli sinä tai yrityksesi haluaa tulla tukemaan yhteisön toimintaa, laita viestiä!

Tervetuloa mukaan! Jaa toki viestiä eteenpäin!

Twitter (https://twitter.com/WPSeinajoki) @WPSeinajoki #WPSJK

Facebook (https://www.facebook.com/wpsjk/)

Slack, WordPress Finland -yhteisön kanava #meetups-seinajoki, kts. liittymisohjeet (https://www.meetup.com/WPHelsinki/pages/19547448/Slack/)

Sähköposti wp.seinajoki@gmail.com

- - - - -

We're a group of local WordPress developers, designers, and publishers who get together to share our knowledge and experience, and to meet other WordPress users in the area. This WordPress Meetup is open to all who love WordPress --- join us!

Members (78)

Photos (57)

Find us also at