What we're about

WordPress-meetupit ovat yhteisötapaamisia, jossa kaikki WordPress-julkaisujärjestelmästä kiinnostuneet voivat tavata toisiaan sekä jakaa tietouttaan ja kokemuksiaan.

Tapaamiset on ilmaisia, avoimia kaikille ja niitä järjestetään säännöllisesti, kerran kuukaudessa. Tapaamisiin pyritään järjestämään puhujia, jotka alustavat keskustelun eri aiheista WordPressiin liittyen. Myös sinä olet tervetullut jakamaan tietoasi ja kokemuksiasi. Alustuksen jälkeen jätetään aina aikaa vapaaseen keskusteluun ja tutustumiseen.

Otamme mielellämme vastaan ehdotuksia ja mielipiteitä siitä, minkälaista sisältöä tapaamisilta kaivattaisiin ja mihin suuntaan lähtisimme tapahtumaa kehittämään. Tulevissa tapaamisissa voidaan myös jutella WordPressistä yleisemmin ja opastaa, miten jokainen voi vaikuttaa sen kehittämiseen isommassakin mittakaavassa.

Meetupeja järjestävät vapaaehtoiset ja myös puhujat ovat vapaaehtoisia. Meetupien tarkoitus on hyödyttää WordPress-yhteisöä kokonaisuutena, ei vain yksittäisiä yrityksiä tai ihmisiä. Seinäjoki on kuudes virallisten WordPress Community Meetup (https://make.wordpress.org/community/meetups/) -tapaamisten paikkakunta Helsingin (https://www.meetup.com/WPHelsinki/), Turun (https://www.meetup.com/Turku-WordPress-Meetup/), Tampereen (https://www.meetup.com/Tampere-WordPress-Meetup/), Jyväskylän (https://www.meetup.com/Jyvaskyla-WordPress-Meetup/) ja Oulun (https://www.meetup.com/Oulu-WordPress-Meetup/) lisäksi.

Tule mukaan osallistumaan ja nappaa virallinen WordPress-tarra läppäriin ja pinssi rintapieleen! Tapaamisille etsitään sponsoreita; mikäli sinä tai yrityksesi haluaa tulla tukemaan yhteisön toimintaa, laita viestiä!

Tervetuloa mukaan! Jaa toki viestiä eteenpäin!

Twitter (https://twitter.com/WPSeinajoki) @WPSeinajoki #WPSJK

Facebook (https://www.facebook.com/wpsjk/)

Slack, WordPress Finland -yhteisön kanava #meetups-seinajoki, kts. liittymisohjeet (https://www.meetup.com/WPHelsinki/pages/19547448/Slack/)

Sähköposti wp.seinajoki@gmail.com

- - - - -

We're a group of local WordPress developers, designers, and publishers who get together to share our knowledge and experience, and to meet other WordPress users in the area. This WordPress Meetup is open to all who love WordPress --- join us!

WordPress Global Community Sponsors help fund WordPress Meetup groups and WordCamps around the world. Thank you to WordPress.com, WooCommerce, Jetpack, Nexcess, Bluehost, and Weglot, for their support!

Upcoming events (4+)

Seinäjoki WordPress Meetup

Needs a location

Seinäjoki WordPress Meetup

Needs a location

Seinäjoki WordPress Meetup

Needs a location

Seinäjoki WordPress Meetup

Needs a location

Past events (28)

Sukellus koneoppimiseen (yhteistyössä Lakeus-Devaus)

Needs a location

Photos (98)

Find us also at