What we're about

“Serbian Product Community” je tim profesionalaca iz domena Product Managementa koji rade na tome da Srbija postane HUB ideja i kreativnosti na Evropskoj poslovnoj mapi tako što će srpske kompanije početi da prave originalne i inovativne proizvode.

Naš tim potpomaže pokretanje i ubrzavanje ove transformacije promovisanjem Product Management tema i praksi, informisanjem, edukovanjem, povezivanjem i savetovanjem kompanija i pojedinaca koji žele da prave tehnološki bazirane proizvode radi plasmana na domaće i inostrano tržište.

Kroz:

- Građenja lokalnih i regionalne Product Management zajednice

- Organizovanjem druženja i događaja razmenu ideja i iskustava

- Objavljivanje i deljenje različitih sadržaja

- Organizovanjem konferencije, obuka i radionica

---------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Serbian Product Community" is a team of professionals from Product Management domain that work on Serbia becoming a HUB of ideas and creativity on Europe's business map by helping local companies make original and innovative tech based products.

Our team helps with starting and accelerating this transformation by promoting Product Management related topics and practices, informing, educating, networking and advising both companies and individuals that want to make tech based products for placement on local or foreign market.

Through

- Building local and regional Product Management community

- Organizing socializing and events in order to exchange of ideas and experiences

- Publishing and sharing of different related content

- Organizing conference, training and workshops

Upcoming events (1)

[ONLINE WORKSHOP] Gentlemen's call - Finding your MVP

Online event

Draga "Produkt" gospodo,

Zelela bih da posvetim ovu radionicu vama da kreiramo prostor i vreme da unapredite svoje znanje i razmenite iskustva i na taj nacin napredujete licno u karijeri ili unapredite svoj biznis.
Pozivam vas da donesete sve teme koje vas interesuju u sferi otkrivanja proizvoda i definisanja MVP-a. Hajde da probamo zajedno da odgovorimo na pitanja i nedoumice i isprobamo nekoliko prakticnih alata za ovaj proces.

Broj ucesnika ce biti limitiran na 20. Ukoliko niste u mogucnosti da ucestvujete, molim vas da oslobodite mesto nekome ko moze. Hvala!

Drage "Produkt" dame,
U duhu ravnopravnosti, ovo je ista radionica koja je u martu bila organizovana za vas. Tako da vas molim da prepustite mesta na ovoj radnionici gospodi. Hvala!

Past events (47)

[ONLINE] Korisnicka persona "upadljive prirode"

Online event

Photos (362)