What we're about

Aceasta este un meetup gratuit, cu locuri limitate, pentru oricine este interesat de web development, web design și de toate celelalte subiecte legate de web. Toate nivelurile de cunostiinte sunt binevenite, fie studenții, juniorii și senior devs. Un meetup care se învârte în jurul ideii schimbului de cunoștințe și a construirii unei comunității.

Sibiu Web Meetup face parte din angajamentul pentru educație și dezvoltare a comunității asumat de Ropardo, o companie sibiană de software engineering care lucrează pentru clienți din întreaga lume. Află mai multe aici (https://ropardo.ro/company/ropardo-culture/social-responsibility/).

Rețineți că Sibiu Web Meetup nu este un eveniment de recrutare. Orice postari sau mesaje de recrutare vor fi sterse.

NECESAR: o atitudine pozitivă și toleranță zero pentru stereotipuri. Consultați Codul de Conduită (https://www.meetup.com/Sibiu-Web-Meetup/pages/28978286/Codul_de_Conduita/).

Prezentari

Ai ratat o prezentare? Le poti vizualiza pe toate aici (https://speakerdeck.com/sibiuwebmeetup).

PS. Daca iti doresti sa susti o prezentare in fata unor oameni uimitori, nu ezita in a contacta unul dintre organizatori sau scrie-ne un mesaj pe Twitter, Facebook sau LinkedIn.

Articole

Scriem articole, despre teme web, pe dev.to. Poti citi toate articolele noastre aici (https://dev.to/sibiuwebmeetup).

Social Media

Suntem pe Twitter (https://twitter.com/sibiuwebmeetup), Facebook (https://www.facebook.com/sibiuwebmeetup), LinkedIn (https://www.linkedin.com/showcase/sibiu-web-meetups/).

Avem si un group pe Slack (https://sibiuwebmeetup.slack.com) (doar pe baza de invitatie). Contacteaza-ne daca doresti sa te alaturi grupului nostru de Slack.

GitHub

Suntem prezenti si pe Github (https://github.com/sibiu-web-meetup).

PS. Daca ai vreo idee, experienta, o resursa sau o modificare care crezi ca ar trebui sa fie prezenta intr-unul dintre proiectele noastre de pe Github, nu ezita sa trimiti un pull request. :D

Past events (6)

Sibiu Web Meetup #6

Faculty of Sciences

Sibiu Web Meetup #5

Faculty of Sciences

Sibiu Web Meetup #4

Faculty of Sciences

Sibiu Web Meetup #3

Faculty of Sciences

Photos (146)