Skip to content

What we’re about

Deze groep is bedoeld voor iedereen die meer wil leren over het toepassen van sociocratie 3.0. Zowel geoefende, beginnende en nieuwsgierige mensen zijn welkom. Het enige dat we vragen is een open instelling en de wil om te leren!

Sociocratie 3.0 (S3) biedt een praktische gids met patronen om wendbaar en gelijkwaardig te organiseren. Het is een modulaire werkwijze waarin zeker veel logische onderlinge relaties zitten, maar die niet vraagt om een grootschalige implementatie. De werkwijze richt zich op het wegnemen van spanning: daar waar de spanning het hoogst is, is het startpunt voor verandering.

S3 is principe-gebaseerd en biedt een open en adaptieve collectie van werkvormen, gebaseerd op onder andere Sociocratie, Agile, Lean en Non-violent communication. S3 is bij uitstek geschikt voor complexe situaties waar samenwerking geschaald moet worden naar meerdere teams en domeinen met behoud van effectiviteit, daadkracht en menselijkheid. S3 levert een gezonde basis voor een gelukkige, duurzame en succesvolle organisatie.

Mocht iemand een meet up willen geven, dan kan dat natuurlijk! Graag zelfs :)