This is a past event

26 people went

Details

Leiderschap is essentieel, ook in een zelfsturende of zelforganiserende organisatie. Maar hoe kun je hier het beste invulling aan geven? Zijn er concrete tips vanuit S3 of vanuit andere leiderschapsmodellen?

We delen de meetup op in twee blokken:
We starten met een korte intro op de veranderende rol van leiders in de organisatie en wat S3 kan bieden om deze verandering wat makkelijker te maken. Want het is nogal wat om je invloed zomaar weg te geven terwijl je wel aansprakelijk blijft.

In het tweede blok zetten we samen de agenda. Waar wil jij het over hebben? Heb je een goed voorbeeld? Heb je een verdiepende vraag waar je de wijsheid van de groep voor wilt benutten? Of wil je een interessant model delen? Het kan in twee verdiepende rondes. Een mini open space setting dus.

De meetup wordt geco-host door Ben MacKenzie. Ben is leiderschapstrainer en werkt zelf in een sociocratische organisatie. Tof dat hij de intro wil doen en zijn kennis en ervaring komt delen!

Voor deze meetup is geen voorkennis van S3 nodig. We zullen echter ook geen brede intro geven op wat S3 is, maar focussen op een aantal patronen. Mocht je eerder willen weten wat S3 inhoud, bekijk Kleintje S3 via https://bit.ly/kleintjes3

Er komt nog een update over locatie en aftraptijd voor het inhoudelijke programma. We rekenen op je vanaf 18:00u en zullen iets te eten verzorgen.