This Meetup is past

30 people went

Kabisa

Mathildelaan 1a · Eindhoven

How to find us

Vanuit het centrum is Kabisa eenvoudig te bereiken. Kabisa is gevestigd in het pand genaamd BZTRS, toegankelijk via het Lichtplein. Deze ligt achter de ANWB winkel en de Rabobank Emmasingel. Parkeren kan het beste in de parkeergarage - Emmasingel

Location image of event venue

Details

Op dinsdag 9 oktober 2018 organiseert Kabisa op haar kantoor in Eindhoven een gratis Serverless Meetup. Tijdens deze avond zullen er presentaties worden gegeven over alles wat te maken heeft met de Serverless Infrastructuur. Dit onder het genot van een hapje en een drankje. Dus ben jij een DevOps engineer of Software Developer en geïnteresseerd in Serverless? Zorg dan dat jij bij deze meetup bent!

Wat is Serverless?
In plaats van je ontwikkelde (web)applicatie op een server te zetten, wordt bij een Serverless architectuur je applicatie gehost en beheerd door de cloudprovider. Je hoeft je niet langer zorgen te maken over het beheer van de onderliggende architectuur en alles wat daarbij gemoeid is (bijv. patchen, hardware). Een Serverless Architectuur is daarnaast enorm schaalbaar. Dus ook bij grote aantallen gebruikers van je applicatie, zit je goed. Hierbij betaal je alleen voor wat je gebruikt. Wij denken dat Serverless de toekomst is.

Tijdens de meetup zullen er verschillende technische presentaties worden gegeven. Ook zullen er specifieke use cases worden beschreven die zich uitermate lenen voor een Serverless Infrastructuur. Er zullen presentaties worden gegeven die dieper in gaan op specifieke Amazon Web services diensten. Denk hierbij aan AWS ECS Fargate, AWS Incognito en AWS Lambda.

De meetup zal beginnen om 17:30 uur en eindigen rond 21:30 uur. Schrijf je via in zodat we weten hoeveel Pizza en drankjes we klaar moeten zetten. Doe dit wel snel want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.