This Meetup is past

10 people went

PICS@FESB

R.Boškovića 32 III.kat @FESB · Split

How to find us

PICS@FESB west side gate

Location image of event venue

Details

Što je All Day DevOps?
All day DevOps je besplatna online zajednica koja je započela najveću svjetsku konferenciju. Nudi preko stotinu simultanih trideseto-minutnih sesija na 5 trackova. Svaki track uključuje Continuous Everything, moderne infrastrukture i nadzor, DevSecOps te kulturalne promjene. Više informacija možete pronaći na https://www.alldaydevops.com/

Sva predavanja drže vodeći ljudi iz tog područja bez promotivnih marketinških govora.

Gdje i kad?
Praćenje konferencije će se održati u prostorijama PICS-a, ulaz sa vanjske zapadne strane FESB-a. Početak konferencije je u utorak[masked]. u 08:30 sati.
Ulaz je BESPLATAN! Nemorate doći na početak, dođite kad Vam odgovara. Nakon konferencije na webu će biti dostupni svi materijali zato se svakako registriranje na All Day DevOps.
Za vrijeme predavanja za posjetitelje je osigurana kava, piće i hrana.

Dodatno?
Tijekom dana održat će se predavanja na kojima će domaći DevOps stručnjaci predstavit neke od principa i alata koje koriste u svom DevOps okruženju.

Tko?
Organizatori su DevOps meetup i Split Tech City. Manifestaciju podržava i ICT Županija kroz ustupanje prostora PICS@FESB (https://ictzupanija.hr/predinkubator) za odvijanje samog događaja. Sponzori live konferencije su Little Code d.o.o i Flying Penguin d.o.o.

Raspored?
08:30 - okupljanje sudionika
09:00 - početak live streama konferencije
13:30 - rucak
14:30 - nastavak live streama predavanja
17:30 - predavanje lokalnih devops stručnjaka
20:00 - nastavak live streama predavanja
??:?? - kraj okupljanja