Split QA meetup #6: Kako testiranjem utjecati na organizaciju?

This is a past event

16 people went

Location image of event venue

Details

Sigurno ste bar jednom dovedeni pred gotov čin: proizvod samo što nije isporučen klijentima, a vi ga prvi put vidite. Uočavate probleme u proizvodu i shvaćate da nema dovoljno vremena da se oni isprave.
Znate da je testiranje trebalo biti uključeno u ranijoj fazi, no ne znate kako dokazati važnost testiranja ostatku organizacije. Postavljate si pitanja poput: “Kako na vrijeme identificirati rizike?”, “Gdje se nalazi testiranje u procesu razvoja proizvoda?” i “Kakav feedback dati razvojnim timovima i na koji način?”. U ovoj prezentaciji, Leda i Irja objasnit će na koji je način Infobip uključio testiranje u srce svog razvojnog procesa i kako tako mali testni tim od 5 ljudi doprinosi ključnim Infobipovim proizvodima.

Vidimo se na šestom Split QA meetupu, 23. travnja (utorak), u 18:00 sati, ponovno na starom mjestu, WIP Co-working prostoru na Žnjanu.

Plan i program:
18:00 - 18:15 okupljanje
18:15 - 18:20 uvodna riječ
18:20 - 19:00 predavanje
od 19:00 neformalno druženje

Više o našim gošćama:

Leda je Testing Force team lead u Infobipu i u posljednjih 6 godina joj je fokus poboljšati testiranje i kvalitetu proizvoda na kojima radi.

Irja se nakon avanture u product managementu vratila korijenima i onome što najviše voli – testiranju, te je sada Quality Control Analyst u Infobipu.