addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupshelp-with-circleimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1ShapeoutlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruserwarningyahoo

2e nederlandse Symfony User Group meetup

  • Sep 14, 2012 · 7:30 PM

Alweer de 2e Nederlandse User Group meetup! Na de succesvolle en druk bezochte 1e meetup, volgt hier wederom een interessant programma! De meetup zal wederom plaats vinden in Utrecht, voor iedereen goed bereikbaar. Deze keer op een vrijdag, zodat we de volgende dag niet vroeg aan het werk hoeven! Bovendien valt de combineren met de PFZ-conferentie (http://www.pfcongres.nl/) de volgende dag, die ook in Utrecht plaats vindt!

Voor de 2e meetup hebben we 3 interessante sprekers, met geheel verschillende onderwerpen.

Programma:

19.30 - Ontvangst bij de Igluu

20.00 - Matthias Noback - De ins- en outs van de Symfony2 Security Component

20.30 - Pauze

20.40 - Daniel Kucharski - Vespolina, e-commerce oplossing voor Symfony2

21.10 - Pauze

21.20   Marijn Huizendveld - You're modelling it wrong!

21.50 - Afsluiting + borrel

 

Matthias Noback is zelfstandig PHP ontwikkelaar. Daarnaast blogt hij regelmatig over Symfony, onder andere over de Security Component waar hij in deze presentatie alles over gaat vertellen: http://php-and-symfony.matthiasnoback.nl/

Daniel Kucharski is de drijvende kracht achter het Open Source project Vespolina, een e-commerce oplossing op basis van Symfony2.

Marijn Huizendveld laat in zijn presentatie zien wat de voordelen zijn van het scheiden van de 'command' en de 'query' zijde van een applicatie. Oftewel CQRS: Command Query Responsibility Segregation.

 

Meld je aan, en deel het met andere Symfonians!

 

Join or login to comment.

27 went

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy