Past Meetup

Syksy käyntiin: Mitä uutta WordPress-rintamalla ja mullistava Gutenberg-editori

This Meetup is past

27 people went

Crazy Town Tampere

Rautatienkatu 21B · Tampere

How to find us

Sama sisäänkäynti kuin SPR:n Veripalvelu, hissillä 5. kerrokseen

Location image of event venue

Details

Syksyn ensimmäisessä miitissä luodaan katsaus siihen, mitä WordPress-maailmassa tapahtuu niin ohjelmiston ytimessä kuin Suomen yhteisössä. Aiheina mm.

• Uusi Gutenberg-editori ja miten se tulee mullistamaan sekä WordPressin sisällönsyötön että kehittäjien työskentelytavat

• Tulevat WordPress-tapahtumat Tampereella ja Suomessa

• Kuulumisia viikonloppuna järjestetystä WP Metsä -tapahtumasta Himoksella

Uusi kokoontumispaikka

Tällä kertaa miitti järjestetään Rautatienkadulla Crazy Townin tiloissa viidennessä kerroksessa. Sisäänkäynnin löydät Holiday Inn -hotellin vierestä. Tarjolla on juomaa ja pientä purtavaa.

Sponsorina Seravon WP-palvelu

Syksyn ensimmäistä miittiä sponsoroi ja tarjoiluista vastaa WordPress-sivustoja ylläpitävä Seravo ja WP-palvelu.fi (https://wp-palvelu.fi)

WordPress-meetupit ovat ilmaisia ja yhteisön hyväksi

WordPress-tapaamisten eli meetuppien tarkoitus on hyödyttää WordPress-yhteisöä kokonaisuutena, ei vain yksittäisiä yrityksiä tai ihmisiä. Niitä järjestävät vapaaehtoiset ja myös puhujat ovat vapaaehtoisia. Tapaamiset ovat avoimia kaikille ilman rajoituksia.

Jos haluat ehdottaa aihetta, puhujaa, sponsoroida meetuppia tai tarjota tiloja miittien käyttöön, lähetä järjestäjille viestiä Meetup.comissa olevasta Contact-painikkeesta (https://www.meetup.com/Tampere-WordPress-Meetup/).

In English

In our first meetup this autumn we'll take a look at what's happening in the WordPress world and in Finland. We'll discuss the new Gutenberg editor and how it will affect both users and developers, upcoming events and other news.

This time we're meeting up in Crazy Town, Rautatienkatu 21B, 5th floor (take the lift).