WordPress Meetup: Erään digitoimiston tapa tehdä verkkosivustoja

Tampere WordPress Meetup
Tampere WordPress Meetup
Public group

Every 2nd Thursday of the month until February 12, 2020

Location image of event venue

Details

Digitoimisto Duden (https://www.dude.fi/) kaverit Jyväskylästä tulevat kertomaan omasta tavastaan tehdä verkkosivustoja ja mitä ovat siitä oppineet.

Miten neljän hengen putiikki pystyy toteuttamaan räätälöityjä toteutuksia kohtuulliseen hintaan järkevässä aikataulussa, polttamatta tekijöitään loppuun? Missä menee raja turhan teknisen hieromisen, asiakkaan tarpeisiin vastaamisen ja tulevaisuuteen varautumisen välillä?

Alustuksessa kerrotaan kehityksessä käytetyistä työkaluista ja tavoista, kuten projektien jakamisesta front-end ja back-end koodarin välillä. Toimiiko tämä jako villissä luonnossa vai ainoastaan märissä unissa? Tulet myös kuulemaan avoimia stooreja mokista, kasvukivuista ja mitä niistä on opittu. Jos on opittu.

Uusi kokoontumispaikka

Tällä kertaa miitti järjestetään Rautatienkadulla Crazy Townin tiloissa viidennessä kerroksessa. Sisäänkäynnin löydät Holiday Inn -hotellin vierestä.

WordPress-meetupit ovat ilmaisia ja yhteisön hyväksi

WordPress-tapaamisten eli meetuppien tarkoitus on hyödyttää WordPress-yhteisöä kokonaisuutena, ei vain yksittäisiä yrityksiä tai ihmisiä. Niitä järjestävät vapaaehtoiset ja myös puhujat ovat vapaaehtoisia. Tapaamiset ovat avoimia kaikille ilman rajoituksia. Jos haluat ehdottaa aihetta, puhujaa, sponsoroida meetuppia tai tarjota tiloja miittien käyttöön, lähetä järjestäjille viestiä Meetup.comissa olevasta Contact-painikkeesta.

Summary In English

Folks from Dude (https://www.dude.fi/) will be talking about how they work on WordPress sites, and what they have learned.
How to see through custom WordPress projects as a small team, while retaining reasonable prices and schedules - without burning out.
What tools and processes are involved, and how is work split between front-end and back-end.
What challenges have they faced and what was learned as a result.

We're meeting up in Crazy Town, Rautatienkatu 21B, 5th floor (take the lift).