Past Meetup

40K Fun and Fluff Tournament - Two Days - 64 ppl - TWO LEFT due to dropout

This Meetup is past

65 people went

Price: £30.00 /per person
Location image of event venue

Details

FUN AND FLUFFY 40K TOURNAMENT!

Our popular relaxed 'fun and fluffy' Tournament is back - this time for TWO DAYS! And a halloween spectacular to boot!

LOCATION: New Location at the Dark Sphere Megastore in Shepherd's Bush, close to Westfield Mall and many bars and restaurants. All tables will have mats and terrain of a good quality.

THE FORMAT:
We'll be running our custom Fun ‘n’ Fluffy format, which has evolved over the last year or so to create a tournament gaming/scoring system that engeders and rewards "fun" and "fluffy" play. The unit restrictions are designed to create a system that reduces the hyper alpha strike / spam lists.

Full details are in the pack below, but the highlights are:
- 1500 points
- Single ITC Faction
- Single Detachment, which must be a Battalion (allowances for Drukhari Raiding Patrols and Imperial/Renegade Knights)
- Modified Highlander
- No Lords of War (apart from Knights)
- No Fortifications
- No Forgeworld
- ITC Champions missions
- Six games over the course of two days
- The Big FAQ and all beta rules will be in effect (hopefully the Big September FAQ by out by then!)

THE PACK:
LAST UPDATE - October 226th 2018
https://drive.google.com/file/d/1EbS5HUCF2Wddlhg6L32aWeecwapB-IaU/view?usp=sharing

ENTRY:
£30

PRIZES:
Prizes will be awarded for:
1st, 2nd, and 3rd overall
Fluffiest Army
Most Fun Player
Best costume
Spot prizes & more!

There'll be a significant prize fund for this event. Our last one-dayer had the following prize support:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10100579756450863&set=g.579906745548869&type=1&theater&ifg=1

EXCEPT MORE!

LIST SUBMISSION
Please email your lists to [masked] by 11:59pm Saturday 20th October. Any rules released before this time will be legal and able to be used at the event.

We’re now ITC registered, so please use the email address that you'd like your ITC scores submitted against. Find out more about the ITC here: http://www.frontlinegaming.org/community/frontline-gamings-independent-tournament-circuit/

TIMELINE:

Day 1:

9:00 – Registration
9:45 – Briefing
10:00 – Round 1 (2hrs 30mins)
12:30– Lunch (1 hr)
13:30 – Round 2 (2hrs 30mins)
16:00 – Break (30 mins)
16:30 – Round 3 (2hrs 30mins)
19:00 – End Day 1
Stick around for Halloween fun time (there will be games and activities and plenty of restaurants and bars nearby)

Day 2:

9:00 – Arrive
9:30 – Round 4 (2hrs 30 mins)
12:00 – Lunch (1 hr)
13:00 – Round 5 (2hrs 30 mins)
15:30 – Break (30 mins)
16:00 – Round 6 (2hrs 30 mins)
18:30 – Break (20 mins)
18:50 – Prizes
19:00 – End of Day 2

PLAYERS:
1 Alasdair Mcabe
2 Alex LietKar
3 Ali Woods
4 Alun Perkins
5 Andrew Bourbon
6 Benjamin Bonar
7 Boris Michev
8 Chris Baitup
9 Chris Brown
10 Chris Gooding
11 Christopher James Spence
12 Christopher Paul Davenport
13 Dan Johnson
14 Dan Webb
15 Daniil Osudin
16 Darren Cooper
17 Dimitri Tkatchenko
18 Duncan Baldwin
19 Edward Morgan
20 Euan Bedford-Cooper
21 Francesco Zanella
22 Gareth Williams
23 George Leathley
24 George Mott
25 George Rankin
26 Giulio Cesare Ghermandi
27 Jack Harrison
28 Jack Millership
29 Jake Wibberley
30 James Vance
31 James Whale
32 Jamie Balcombe
33 Jordan Matthews
34 Josh Hill
35 Karim Abu-Seer
36 Kyle Price
37 Lawrence Baker
38 Matt Forder
39 Max Yves
40 Neil Morris
41 Oliver Misick
42 Olly King
43 Oswald Maskens
44 Panos Bouzianis
45 Remington Ling
46 Richard S
47 Robert Edwards
48 Robert glen
49 Robert Lloyd
50 Robin Broberg
51 Ryan Coleman
52 Shoubon Choudhury
53 Simon Daniel-Tong
54 Simon Priddis
55 Stanley Little
56 Stig Johnson
57 Tom Andrews
58 Tom Chasney
59 Tom Ransome-Jones
60 Will Hancox
61 Wilym St John
62 Jon Fraser
63
64

Reserves List:
1.
2.
3.
...