40K Fun and Fluff Tournament - Two Days - 80 PPL

Price: £35.00 /per person
Location image of event venue

Details

FUN AND FLUFF 40K TOURNAMENT!

Our popular relaxed 'fun and fluff' Tournament is back - and bigger than ever!

THE FORMAT:
We'll be running our custom Fun ‘n’ Fluffy format, which has evolved over the last year or so to create a tournament gaming/scoring system that engeders and rewards "fun" and "fluffy" play. The unit restrictions are designed to create a system that reduces the hyper alpha strike / spam lists.

This is a highlight event - response from our last event was strong and positive and we were touched and honoured to see that approx. 60% of the respondents ranked it as the 'best 40k event I have ever attended' - Thank you! That said, we have listened to some of the constructive feedback and have made a few tweaks accordingly... details to follow!

You can see pictures and videos from our last Fun'N'Fluff a the link https://www.facebook.com/events/1029400490581571/?active_tab=discussion

Full details are in the pack below, but the highlights are:
- 1500 points
- Single ITC Faction
- Single Detachment, which must be a Battalion (allowances for Drukhari Raiding Patrols and Imperial/Renegade Knights)
- Modified Highlander
- No Lords of War (apart from Knights)
- No Fortifications
- No Forgeworld
- ITC Champions missions
- Six games over the course of two days
- The Big FAQ and all beta rules will be in effect

LOCATION: Dark Sphere Megastore in Shepherd's Bush, close to Westfield Mall and many bars and restaurants. All tables will have mats and terrain of a good quality.

THE PACK:
COMING SOON

ENTRY:
£35

Purchased via meetup page linked below.

PRIZES:
Prizes will be awarded for:
1st, 2nd, and 3rd overall
Fluffiest Army
Most Fun Player
Spot prizes & more!
Our last event had over £1,000 in prizes.

LIST SUBMISSION
Please email your lists to [masked] by 11:59pm Sunday 5th May. Any rules released before this time will be legal and able to be used at the event.

We’re now ITC registered, so please use the email address that you'd like your ITC scores submitted against. Find out more about the ITC here: http://www.frontlinegaming.org/community/frontline-gamings-independent-tournament-circuit/

TIMELINE:

Day 1:

9:00 – Registration
9:45 – Briefing
10:00 – Round 1 (2hrs 30mins)
12:30– Lunch (1 hr)
13:30 – Round 2 (2hrs 30mins)
16:00 – Break (30 mins)
16:30 – Round 3 (2hrs 30mins)
19:00 – End Day 1

Day 2:

9:00 – Arrive
9:30 – Round 4 (2hrs 30 mins)
12:00 – Lunch (1 hr)
13:00 – Round 5 (2hrs 30 mins)
15:30 – Break (30 mins)
16:00 – Round 6 (2hrs 30 mins)
18:30 – Break (20 mins)
18:50 – Prizes
19:00 – End of Day 2

PLAYERS:
1 Oswald Maskens
2 Aiden Leonard
3 Rory Strong
4 Oliver Misick
5 Andrew Bourbon
6 Dan Webb
7 Jason Daly
8 Francesco
9 Paul Groom
10 Jack Buckley
11 Chris B
12 Jack Harrison
13 TJ
14 Will Hancox
15 Karim Abu-Seer
16 Karim Abu-Seer +1
17 Olly King
18 Christopher Paul Davenport
19 Chris H
20 Alex LK
21 Marcus Robinson
22 Dan S
23 Giulio Cesare Ghermandi
24 Ersel Erdal
25 George Rankin
26 Robin Broberg
27 Neil Morris
28 Edward Bellamy
29 James Vance
30 Adam Stallwood
31 Alexander Paternott
32 Kieron
33 Alex Cable
34 James Pilkington
35 Ali
36 Simon Daniel-Tong
37 Edward Sandilands
38 Benjamin Bonar
39 Lawrence Baker
40 Alex Jarvis
41 Nith Thiruudaian
42 Chris Gray
43 Alun Perkins
44 George Mott
45 Ben Partington
46 Tom Ransome-Jones
47 Jack
48 Chris wild
49 Alberto
50 Nathan Brooks
51 Paul Whittall
52 tom bull
53 Boris Michev
54 Boris Michev +1
55 Guillaume
56 Nick Hughes
57 Nic Cote
58 Euan Bedford-Cooper
59 Steven Pitkin
60 Ben Walker
61 Ross Penfold
62 Phil. B
63 Robert Michell
64 Daniil Osudin
65 Tom Buckley
66 Shoubon Choudhury
67 Paul Britton
68 Mark Read
.
.
.
80

Reserves List:
1.
2.
3.
...