What we're about

Módszertani tanácsok, megvalósítható projektek 7 percben. Független szakmai est a Budapest School szervezésében tanároknak.

Mi is ez? A Budapest School független szakmai estjei olyan havi rendszerességgel megrendezett meetupok, melyek lehetőséget adnak az érdeklődő tanároknak networkingre, szakmai tudáscserére, új inspirációk felfedezésére. Előadóink olyan tanárok és szakemberek lesznek, akik konkrét, gyakorlati tapasztalatokat / szituációkat / megoldásokat osztanak meg, amiket akár már másnap alkalmazni lehet az órákon!

Mi a célunk? Egy olyan inspiráló találkozópont létrehozása, ahova hónapról hónapra minél több tanár eljön és osztja meg tudását, tapasztalatát egymással.

Milyen formában? A meetupok a pecha kucha típusban zajlanak majd (20kép x 20mp, a formáról bővebb info itt: https://www.pechakucha.com ), alkalmanként minimum 7, maximum 10 előadóval, ebből 2 Budapest Schoolos résztvevővel.

Ha Neked is van mit megosztanod, jelentkezz előadónak és hamarosan keresni fogunk a részletekkel. https://hp6.typeform.com/to/prMgOI

Várunk mindenkit, akit érdekel az oktatás, a tanulás új formája, a facebook esemény itt található:
https://www.facebook.com/events/310255499841555/

Az eseményeink ingyenesek, de regisztrációhoz kötöttek.

Várunk szeretettel!

Past events (9)

Tippek és trükkök gyakorló tanároknak 7.

Needs a location

Tippek és trükkök gyakorló tanároknak 6.

Needs a location

Tippek és trükkök gyakorló tanároknak Gödöllő 1.

Needs a location

Tippek és trükkök gyakorló tanároknak Veszprém 1.

Needs a location

Photos (30)