Åpning av AI village

Trondheim Machine Learning Meetup
Trondheim Machine Learning Meetup
Public group

PIRSENTERET

Havnegata 9 · Trondheim

How to find us

Bruk inngang 1, og gå rett fram til Auditorium A150, som er på høyre side, mellom heis B og heis C. Ring Odd Jostein på 93048241 hvis du trenger hjelp til å finne fram.

Location image of event venue

Details

Velkommen til den offisielle åpningen av AI Village! AI Village er en samling teknologibedrifter på Pirsenteret i Trondheim som vil ta en aktiv rolle innen den nasjonal utviklingen av kunstig intelligens. AI Village skal bli et av landets sterkeste teknologisenter for selskaper som skal satse internasjonalt.

Åpningsarrangementet er todelt:

Del 1:
11:00 - 11:30: Mingling. Det blir vist fram noen enkle, interaktive teknologidemoer.
11:30 - 12:30: Klipping av snor og taler om nasjonal strategi for kunstig intelligens.

Del 2 (for spesielt inviterte):
13:00 - 14:30: Deretter vil de som har innspill til nasjonal strategi for kunstig intelligens kunne være med på videre møter med digitaliseringsminister Nikolai Astrup. Det blir servert lunsj kl. 13:00. For å bli invitert til del 2, vennligst send inn dine innspill til Odd Jostein på e-postadresse [masked]. Alle som har gode, unike innspill blir invitert.

For mer informasjon om AI village, se https://www.facebook.com/notes/ai-village/velkommen-til-ai-village/698938703854129/

Note: Some of the talks will probably be in Norwegian, but some parts of the event can be done in English if the crowd demands it.