Next Meetup

Tudatos Álom Klub
A találkozókon kaphatsz egy kis betekintést a tudatos álmodás világába. Ez egy olyan állapot, amikor alvás közben felismered, hogy egy álomban vagy, és képessé válsz a szereplők, jelenetek megváltoztatására; és még sokkal többre is. Itt nincsenek határok! Érdemes megnézned a filmünket, ha még nem volt ilyen élményed: http://bit.ly/2oqdTI0 (https://www.youtube.com/watch?v=0iAP6XZxk84&t=1736s) A tudatos álmodás gyakorlói számára ismert nehézség, hogy vannak olyan időszakok, amikor a befektetett munka kevés eredményt hoz. Ilyenkor sokan elveszítik motivációjukat és abbahagyják a gyakorlást. A Tudatos Álom Klub 2014-ben alakult meg azzal a fő céllal, hogy egy közösség formálódjon a tudatos álmodás körül, és inspiráljuk egymást a kitartásban, a minél értékesebb tudatos álmok létrehozásában.A rendszeres személyes találkozók mellett a weben tartjuk egymással a kapcsolatot. Időnként álmainkban is. :) A Klub számos tagját hozzásegítette első tudatosulásához. A felhalmozódott tapasztalatok alapján a leghatékonyabb módszerek megosztásával hozzájárulunk egymás sikereihez. A tudatos álmodás szívünkhöz közel álló útja a pszichológiai és spirituális önismeretnek, teljesebbé válásnak. A találkozók általában rövid bemutatkozással kezdődnek az újonnan érkezettek kedvéért, majd az elmúlt hónap legizgalmasabb nyomain/tapasztalatain elindulva szabadon áramlik a beszélgetés a tudatos álmodás legkülönbözőbb aspektusai felé.

Astoria Kávézó (az Astoria Hotelben)

1053 Budapest, Kossuth Lajos utca 19-21., Budapest · Budapest

Upcoming Meetups

Past Meetups (56)

What we're about

Kezdő és haladó tudatos álmodókat is szívesen várunk!

A tudatos álmodás annak a művészete, hogy miközben álmodsz felismered, hogy egy álomban vagy. A felismerés után szabadon formálhatod az ottani világod, ami egy igazán fantasztikus élmény!

A tudatos álmok világa rendkívüli lehetőséget ad a személyes fejlődésre, a félelmek legyőzésére és egy különleges világ felfedezésére!

Megosztjuk egymással a módszereinket, a működő praktikákat és az élményeinket. Ha van netán olyan kütyüd, ami neked segített, azt se hagyd otthon!

A találkozók után a tapasztaltabb tagjaink szívesen támogatnak, segítenek neked abban, hogy te is elérd a rendszeres tudatos álmodás szintjét.

A klub magyar nyelvű.

Members (319)

Photos (8)