What we're about

Universell utforming av IKT handler om å gjøre it- og tele-løsninger tilgjengelig for så mange som mulig, og med så høy brukskvalitet som mulig. Målet til denne meetup'en er å dele kunnskap, erfaringer og forskningsfunn.

Universal design of ICT is about making IT and telecommunication solutions accessible for as many as possible, and with the highest possible degree of usability and user friendliness. The goal for this meetup is to share knowledge, experience and research results.

Upcoming events (1)

Tilgjengelighet i NRK – hva gjør vi og hvordan tenker vi?

Bjørnstjerne Bjørnsons plass 1

NRK begynner å bli gode på tilgjengelighet, men slik har det ikke alltid vært. Først de siste årene har vi for alvor fått opp dampen på dette arbeidet og dette blir utgangspunktet for denne presentasjonen. NRKs Tilgjengelighetssjef Siri Antonsen og Digital Tilgjengelighetsekspert Kristoffer Lium ønsker å dele innsikt og resultater fra sitt arbeid og vil ta deg gjennom følgende hovedpunkter: - Hvordan vi har kommet dit vi er i dag. - Hvordan det jobbes med tilgjengelighet i NRKs digitale produkter - Prosessen bak, og sluttresultatet av, noe av det vi har fått til i det siste Det blir enkel servering for alle. Oppmøte i TV-resepsjonen på Marienlyst senest 15:50

Past events (9)

Prioritizing Accessibility

Rom Alfa & Omega, ved Norsk Regnesentral - NR

Photos (13)