What we're about

Universell utforming av IKT handler om å gjøre it- og tele-løsninger tilgjengelig for så mange som mulig, og med så høy brukskvalitet som mulig. Målet til denne meetup'en er å dele kunnskap, erfaringer og forskningsfunn.

Universal design of ICT is about making IT and telecommunication solutions accessible for as many as possible, and with the highest possible degree of usability and user friendliness. The goal for this meetup is to share knowledge, experience and research results.

Upcoming events (1)

En uubrukelig podkast

Online event

I 2003 fikk Anders Ekkje Slettebø fra Webstep et kall da han hørte på en blind nerd som ikke kunne kjøpe egne togbilletter, og som slet med å lese VG.no. Siden den gang har han jobbet med små og store forbedringer knyttet til tilgjengelighet, og spredt det glade budskap om at nettet skal være for alle. Denne gangen får vi gleden av å høre ham snakke om podkasten ubrukelig.fm, der han sammen med Erling Håmsø sjekker hvordan det står med universell utforming av en rekke nettsteder. Eller, som han selv sier: "En fortelling om hvordan det er å snakke i 24 timer om WCAG." Foredraget er heldigital. Vi kommer tilbake med link.

Past events (20)

Photos (28)