Blockchain in de Vrijstaat

Vrijstaat
Vrijstaat
Public group
Location image of event venue

Details

Blockchain enthousiastelingen!
Blockchain, cryptocurrencies, Bitcoin, ICO’s, iedereen heeft het erover. Of je nu met vrienden in de kroeg staat of bij oma’s verjaardag aan de thee zit. Maar hoe werkt het onder de motorkap en wat kan je er nu eigenlijk mee? En wat hebben al die verschillende muntjes te maken met bedrijven als IBM, Unilever en ING? En kan dit de wereld echt verbeteren?

Op donderdag 15 maart vindt in de Vrijstaat in Amsterdam-Noord (5 minuten fietsen van het pontje) de eerste blockchain meetup plaats met een drietal sprekers voor een selecte groep geïnteresseerden:

19:00 – 19:15 Deuren open

19:15 – 19:30 Intro

19:30 – 20:00 Eerste spreker: Sander Grootendorst.
Onderwerp: Wat is blockchain en wat kun je er nu eigenlijk mee?
Sander is medeoprichter van Xurux, een bedrijf dat sinds 2016 bezig is met blockchain: van cursussen tot consulting en van projectmanagement tot programmeren.
https://www.linkedin.com/in/sander-grootendorst/

20:00 – 20:30 Tweede spreker: Maarten de Borst
Onderwerp: Blockchain usecase Freethereum (HANK)
Maarten heeft een achtergrond in (corporate) finance en heeft na 7 jaar de financiële sector verlaten
om zich vol te storten op een aantal blockchain gerelateerde projecten. Een van de kleinere projectjes is cryptocurrency Freethereum in de Vrijstaat, 's werelds eerste co working space met eigen crypto (oa. opgepikt door Parool: https://www.parool.nl/amsterdam/flexwerkplek-de-vrijstraat-introduceert-eigen-crypto~a[masked]/).
https://www.linkedin.com/in/maartendeborst/

20:30 – 21:00 Derde spreker: Kiril Nikolov (English)
Subject: Projects in blockchain
Kiril works at Cofound.it (www.cofound.it/), a crowdfunding platform for projects in blockchain.
https://www.linkedin.com/in/kirilnikolov1/

21:00 – 22:00 Borrel en discussie

Er zijn 60 plekken beschikbaar voor dit event, dus wees snel met de RSVP!

Biersponsor Chainges
Chainges is de eerste blockchain- en cryptocurrency conferentie van wereldklasse die is vormgegeven door de community en vindt plaats op 4 en 5 mei in Amsterdam. De conferentie is voor iedereen met interesse in blockchain technologie en cryptocurrencies. Het evenement is bedoeld voor iedereen die zijn vaardigheden wil verbeteren, wil netwerken, op de hoogte wil blijven van de nieuwste technologieën, urenlang inspiratie wil opdoen maar bovenal mee wil vieren dat distributed ledger technology niet meer te stoppen is. Chainges zal ons tijdens de meetup voorzien van bier.

Adres:
Vrijstaat
Spijkerkade[masked] JS Amsterdam

De Vrijstaat is een oude fabriek, omgebouwd tot authentieke werkloft, zich onderscheidend van de vele coworking fabrieken met steriel opgelegde hipheid die Amsterdam rijk is.