What we're about

Our goal is to gather all those who are already WordPress users, developers, and developers, but also we want to educate people who just want to try to use it. Our mission is to popularize the WordPress platform in Novi Sad.

----------------------------

Želimo da okupimo sve one koji su već korisnici WordPress-a, programere, dizajnere, ali i da edukujemo osobe koje tek žele da se oprobaju u korišćenju istog, a zajednički cilj je popularizacija WordPress platforme u Novom Sadu.

https://www.facebook.com/wpnovisad/

https://www.facebook.com/groups/wpnovisad/

Upcoming events (1)

19. WordPress meetup u Novom Sadu

Startit Centar Novi Sad

U Startit centru, 26. marta,2019. godine ćemo održati 19. WordPress meetup sa dva uzbudljiva predavanja. Predavanja će biti namenjena svima koji se bave WordPress-om, profesionalno ili iz hobija. Ovaj put ćemo se više fokusirati na spoljašnji aspekt WordPressa, na izradu sajtova, njihovu prodaju kao i na marketing koji obuhvata WordPress kao platformu. Prvi predavač je Slobodan Mirić, web developer koji je radio na mnogim domaćim i stranim projektima i kompanijama. Poslednje 2 godine radi kao preduzetnik, vlasnik agencije za izradu web sajtova i aplikacija Websites Workshop. Pored Front end programiranja i WordPress-a, zaljubljenik je i u PHP. Pobornik je ideje “Never stop learning” koju prenosi na druge. Kao predavač radi na temu Front end developmenta u školi IT Fusion. Drugi predavač je Dragan Varagić sa temom "Kako prodavati izradu veb sajtova?" predstaviće najčešće greške i zablude pri prodaji veb sajtova, koje čine podjednako nezadovoljne i klijente i veb developere. Dragan Varagić je savetnik za poslovnu primenu interneta sa iskustvom prodaje i konsultacijama pri izradi veb sajtova od 1998. g. Trenutno je najviše angažovan na vođenju Internet Akademije i osmišljavanju i kreiranju novih proizvoda (business development) u startapu Content Insights. Za kraj, par standardnih napomena i obaveštenja: ------------------------------------------------------------------------- WordPress Novi Sad zajednica spaja sve WordPress korisnike, developere, blogere, biznis početnike i profesionalce, koji žele da podele svoje ideje, iskustva i uče, kako jedni od drugih, tako i od vodećih iz stručnjaka u oblasti WordPress-a. Krajnji cilj je popularizacija WordPress platforme u Novom Sadu. ------------------------------------------------------------------------- Želite da pomognete organizaciju sledećeg #WPNS meetupa ili da podelite svoje znanje sa svima kao predavač? Javite nam se! Prisustvo događaju je besplatno i otvoreno je za sve zainteresovane, ali je obavezno prijavljivanje na zvaničnom meetup eventu (a to je ovde). ------------------------------------------------------------------------- Ukoliko želite da podelite sa zajednicom svoje iskustvo i znanje, možete se prijaviti ovde: https://goo.gl/forms/3TdllpGUBpcfP7bA3 Više o prijava predavača možete pročitati ovde: https://sr.wordpress.org/2018/11/22/

Past events (19)

18. WordPress meetup u Novom Sadu

Startit Centar Novi Sad

Photos (77)

Find us also at