Past Meetup

18. WordPress meetup u Novom Sadu

This Meetup is past

58 people went

Location image of event venue

Details

Novi WordPress sastanak u Novom Sadu! U Startit centru, 26. februara,2019. godine ćemo održati 18. WordPress meetup sa dva uzbudljiva predavanja. Predavanja će biti namenjena svima koji se bave WordPress-om, profesionalno ili iz hobija. Ovaj put ćemo zaroniti dublje u načine kako možemo da razvijamo naša rešenja koristeći WordPress kao osnovu. Zato će ovaj meetup sigurno biti zanimljiv developerima.

Prvi predavač je Dragan Todorović a tema je “Premium WordPress Themes Development - Do's and Don'ts”.Dragan ce pričati o svom iskustvu kao premium themes developer i približiće nam njegovu perspektivu o premium themes trzištu.
Dragan Todorović je web developer sa
višegodišnjim iskustvom u razvijanju premium WordPress i Joomla tema.
Takodje je osnivač Themezly.com i Youjoomla.com

Drugi predavač će biti Igor Hrček, a tema je
"WordPress API - zašto je vreme da ga koristite u svojim projektima?"
U ovom predavanju biće priče o WordPress REST API koji je najavljivan kao najuzbudljivija opcija u WordPress-u još odkako su uvedeni custom post types.
Igror Hrček voli da podešava i uči o novim tehnologijama. Proizvodi samo najkvalitetnije bugove. Počeo sam kao 8-bitni Padavan, trenutno sam 64-bitni Jedi.

Za kraj, par standardnih napomena i obaveštenja:
-------------------------------------------------------------------------
WordPress Novi Sad zajednica spaja sve WordPress korisnike, developere, blogere, biznis početnike i profesionalce, koji žele da podele svoje ideje, iskustva i uče, kako jedni od drugih, tako i od vodećih iz stručnjaka u oblasti WordPress-a. Krajnji cilj je popularizacija WordPress platforme u Novom Sadu.
-------------------------------------------------------------------------
Želite da pomognete organizaciju sledećeg #WPNS meetupa ili da podelite svoje znanje sa svima kao predavač? Javite nam se!
Prisustvo događaju je besplatno i otvoreno je za sve zainteresovane, ali je obavezno prijavljivanje na zvaničnom meetup eventu (a to je ovde).
-------------------------------------------------------------------------
Ukoliko želite da podelite sa zajednicom svoje iskustvo i znanje, možete se prijaviti ovde: https://goo.gl/forms/3TdllpGUBpcfP7bA3

Više o prijava predavača možete pročitati ovde: https://sr.wordpress.org/2018/11/22/