19. WordPress meetup u Novom Sadu

This is a past event

121 people went

Location image of event venue

Details

U Startit centru, 26. marta,2019. godine ćemo održati 19. WordPress meetup sa dva uzbudljiva predavanja. Predavanja će biti namenjena svima koji se bave WordPress-om, profesionalno ili iz hobija. Ovaj put ćemo se više fokusirati na spoljašnji aspekt WordPressa, na izradu sajtova, njihovu prodaju kao i na marketing koji obuhvata WordPress kao platformu.

Prvi predavač je Slobodan Mirić, web developer koji je radio na mnogim domaćim i stranim projektima i kompanijama.

Poslednje 2 godine radi kao preduzetnik, vlasnik agencije za izradu web sajtova i aplikacija Websites Workshop. Pored Front end programiranja i WordPress-a, zaljubljenik je i u PHP. Pobornik je ideje “Never stop learning” koju prenosi na druge. Kao predavač radi na temu Front end developmenta u školi IT Fusion.

Drugi predavač je Dragan Varagić sa temom "Kako prodavati izradu veb sajtova?" predstaviće najčešće greške i zablude pri prodaji veb sajtova, koje čine podjednako nezadovoljne i klijente i veb developere.

Dragan Varagić je savetnik za poslovnu primenu interneta sa iskustvom prodaje i konsultacijama pri izradi veb sajtova od 1998. g.
Trenutno je najviše angažovan na vođenju Internet Akademije i osmišljavanju i kreiranju novih proizvoda (business development) u startapu Content Insights.

Za kraj, par standardnih napomena i obaveštenja:
-------------------------------------------------------------------------
WordPress Novi Sad zajednica spaja sve WordPress korisnike, developere, blogere, biznis početnike i profesionalce, koji žele da podele svoje ideje, iskustva i uče, kako jedni od drugih, tako i od vodećih iz stručnjaka u oblasti WordPress-a. Krajnji cilj je popularizacija WordPress platforme u Novom Sadu.
-------------------------------------------------------------------------
Želite da pomognete organizaciju sledećeg #WPNS meetupa ili da podelite svoje znanje sa svima kao predavač? Javite nam se!
Prisustvo događaju je besplatno i otvoreno je za sve zainteresovane, ali je obavezno prijavljivanje na zvaničnom meetup eventu (a to je ovde).
-------------------------------------------------------------------------
Ukoliko želite da podelite sa zajednicom svoje iskustvo i znanje, možete se prijaviti ovde: https://goo.gl/forms/3TdllpGUBpcfP7bA3

Više o prijava predavača možete pročitati ovde: https://sr.wordpress.org/2018/11/22/