addressalign-toparrow-leftarrow-rightbackbellblockcalendarcameraccwcheckchevron-downchevron-leftchevron-rightchevron-small-downchevron-small-leftchevron-small-rightchevron-small-upchevron-upcircle-with-checkcircle-with-crosscircle-with-pluscrossdots-three-verticaleditemptyheartexporteye-with-lineeyefacebookfolderfullheartglobegmailgooglegroupsimageimagesinstagramlinklocation-pinm-swarmSearchmailmessagesminusmoremuplabelShape 3 + Rectangle 1outlookpersonJoin Group on CardStartprice-ribbonShapeShapeShapeImported LayersImported LayersImported Layersshieldstartickettrashtriangle-downtriangle-uptwitteruseryahoo

Workshop machine learning in Ruby

 • to
 • Kabisa

  Marconilaan 8, Weert (map)

  51.272457 5.730198

 • Op dinsdag 17 januari 2017 organiseert Kabisa in Weert een (gratis) workshop met als thema machine learning in Ruby. Machine learning zorgt ervoor dat software zich kan aanpassen in nieuwe of afwijkende situaties. De informatie wordt gehaald uit eerdere situaties en machine learning wordt gebruikt voor analyse en het herkennen van patronen. Door middel van algoritmes worden nieuwe regels opgesteld zodat de software beter reageert op nieuwe situaties — kunstmatige intelligentie.

  Maar hoe pas je dit nu toe?

  Ervaring leert dat je niet altijd een wiskundige hoeft te zijn om machine learning toe te kunnen passen.

  Tijdens de hands-on workshop wordt aandacht besteed aan ‘tekst classificatie’. Je gaat teksten uit de Twitter API beoordelen op positief of negatief sentiment. Er is aandacht voor de training, classificatie, en evaluatie van het algoritme.
  De workshop is bedoeld voor software developers die interesse hebben in een introductie tot machine learning en eventueel kennis hebben van Ruby. Na de workshop heb je de handvatten om machine learning in de praktijk toe te passen. 

  De workshop zal beginnen om 17:00 uur en eindigen rond 21:00 uur. Schrijf je in via deze pagina zodat we weten hoeveel Chinees en drankjes we klaar moeten zetten. Doe dit wel snel want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

  Tot 17 januari.

Join or login to comment.

Want to go?

Join and RSVP

24 going

11 spots available

2 not going

(See all)

People in this
Meetup are also in:

Sign up

Meetup members, Log in

By clicking "Sign up" or "Sign up using Facebook", you confirm that you accept our Terms of Service & Privacy Policy