What we're about

Je bent begaan met de ontwikkeling van je team en organisatie. Je bent geen volger maar denk 'out-of-the-box'. Je durft nieuwe paden bewandelen en ontdekt zo methodes om hardnekkige hindernissen uit de weg te ruimen en lastige thema's toch bespreekbaar te maken. Je geest staat open voor nieuwe methodes om mensen te motiveren en de verborgen wijsheid in jezelf en anderen naar boven te halen en te verbinden met het doel van het team en de organisatie ....

... dan ben je welkom bij GroWise. Wij ont-wikkelen wendbare teams, wijze organisaties en leiderschap vanuit het hart. Ontdek ons op http://www.growise.be .

Upcoming events (1)

Wisdom Circles: ervaar de wijsheid van de groep

Clemenshoek 91

In deze meetup krijg je antwoorden op vraagstukken en thema's rond je persoonlijke leiderschap, samenwerking met klanten en collega's, visie, enz. Je maakt kennis met de verborgen kracht van je eigen kennis en de wijsheid van de groep. Na een korte introductie gaan we gelijk aan de slag met een voorbeeld uit de groep. De magie zit vooral in het uitwisselen van de wijsheid in de cirkel (Wisdom of the Crowd). Je gaat naar huis met nuttige en waardevolle inzichten. Vol vertrouwen om de volgende stappen te zetten. We houden de groep bewust klein om zo interactief mogelijk te kunnen werken. TIP: Je bent welkom vanaf 18:30. We beginnen stipt om 19:00u, zodat we tijdig kunnen stoppen om 21:30.

Past events (2)

Wisdom Circles: praktische kennismaking

Veldkant 33a

Photos (23)