What we're about

This group is for all women that work in or with the Business Applications of Dynamics 365.
No matter if you are using the applications for your day to day work or if you are a consultant, architect, developer, project manager, manager, if you have 15 minutes or 15 years experience, you are welcome to this group as long as you define yourself as a woman!

Upcoming events (2)

Women in Dynamics - Fall edition

Point Taken AS

Høsten er over oss og det er på tide å møtes igjen! Agenda: Kate Vikjord starter med foredraget: Snacks og hormoner - Lifehacks for travle IT-hjerner! Kristiane Grøtvedt tar oss gjennom ERP verden med foredraget - Introduksjon til Dynamics 365 fra et ERP/Unified Operations perspektiv. Fra Salg til Driftsstart. De siste gangene har det vært svært hyggelig og det har kommet så mange forskjellige damer, denne gangen legger vi opp til en uformelt happy hour i etterkant av møtet - meld deg på her; https://www.meetup.com/Women-in-Dynamics/events/264064170/ Vi sees!

Women in Dynamics Happy Hour

Peoples

Happy hour for å avslutte Women in Dynamics - Fall edition (https://www.meetup.com/Women-in-Dynamics/events/263936994/) Håper du har mulighet for å være med, dersom du kun har mulighet til å være med på happy hour er det lov! Etter meetup'en drar vi 6 etasjer ned på People's hvor det er reservert plass for oss.

Past events (2)

Women in Dynamics - June edition!

Teknologihuset

Photos (9)