What we're about

Women in tech meetup Split - prvi meetup u Splitu koji na mjesečnoj razini okuplja djevojke i žene koje su kroz studij, posao, volontiranje ili hobi aktivne u ICT sektoru (ili to žele postati).

Cilj ovog meetupa je edukativnim druženjima povezati žene koje su već aktivne u ICT sektoru, potaknuti ih na međusobnu suradnju i pružiti im dodatne mogućnosti za stjecanje znanja i kontakata. Split Tech City nastoji popularizirati visoko plaćena tehnološka zanimanja među svim djevojkama i ženama kako bi se što više usmjerile prema navedenom sektoru. Potičući stvaranje poticajnog poslovnog okruženja, Split Tech City želi doprinijeti povećanju broja školovanih ICT stručnjakinja.

Svaki meetup sastoji se od predavanja/radionice kojim se prenose iskustva i znanja žena koje su se već usmjerile prema ICT zanimanjima, nakon čega slijedi neformalno druženje i networking.

Upcoming events (1)

Maja Dragojević Bačić (Poduzetnički centar Synergia)

University College Aspira

Na trinaesto izdanje "Women in tech meetup Split" u goste nam dolazi Maja Dragojević Bačić iz Poduzetničkog centra Synergia. Ona će održati predavanje “Kako kao poduzetnica najbolje iskoristiti institucijske podrške i izvore financiranja?”, nakon čega slijedi neformalno druženje. Ovim predavanjem predstavit će se izvori financiranja za žene poduzetnice te pojasniti važnost poduzetničkih potpornih institucija za poslovanje poduzetnika, s naglaskom na poduzetništvo žena, a predstavit će se i Poduzetnički centar Synergia i usluge koje nudi. Maja vodi i razvija poslovanje tvrtke u području eliminiranja administrativnih opterećenja i poboljšanja poslovnog okruženja, vodi segment financijskog savjetovanja i poduzetnički centar. Posjeduje višegodišnje radno iskustvo u savjetovanju top managementa različitih gospodarskih sektora, upravljanju financijskim procesima poduzeća i neprofitnih organizacija, kao i provedbi projekata financiranih iz EU fondova. Svojim djelovanjem doprinijela je uspostavljanju te razvoju inovacija i inovacijskih sustava za praćenje financijskih procesa, kao i kreiranju potrebnih računovodstvenih analitika i izvještaja. Agenda:[masked] Networking[masked] Predavanje[masked] Networking Tko organizira ovo predavanje? Organizator "Women in tech meetup Split" je Split Tech City, prvo formalno udruženje splitske tehnološke zajednice. Meetup se organizira zahvaljujući sponzorstvu američko-hrvatske tvrtke Extension Engine i uz podršku Splitsko-dalmatinske županije u sklopu njihova projekta ICT županija.

Past events (5)

Iva Majstorović (Degordian)

Ul. Domovinskog rata 49

Photos (6)