Maja Dragojević Bačić (Poduzetnički centar Synergia)

Women in Technology Split
Women in Technology Split
Public group

University College Aspira

Ul. Domovinskog rata 65 · Split

How to find us

Meetup će se održati u dvorani A4 Visoke škole Aspira (Domovinskog rata 65)

Location image of event venue

Details

Na trinaesto izdanje "Women in tech meetup Split" u goste nam dolazi Maja Dragojević Bačić iz Poduzetničkog centra Synergia. Ona će održati predavanje “Kako kao poduzetnica najbolje iskoristiti institucijske podrške i izvore financiranja?”, nakon čega slijedi neformalno druženje.

Ovim predavanjem predstavit će se izvori financiranja za žene poduzetnice te pojasniti važnost poduzetničkih potpornih institucija za poslovanje poduzetnika, s naglaskom na poduzetništvo žena, a predstavit će se i Poduzetnički centar Synergia i usluge koje nudi.

Maja vodi i razvija poslovanje tvrtke u području eliminiranja administrativnih opterećenja i poboljšanja poslovnog okruženja, vodi segment financijskog savjetovanja i poduzetnički centar. Posjeduje višegodišnje radno iskustvo u savjetovanju top managementa različitih gospodarskih sektora, upravljanju financijskim procesima poduzeća i neprofitnih organizacija, kao i provedbi projekata financiranih iz EU fondova.
Svojim djelovanjem doprinijela je uspostavljanju te razvoju inovacija i inovacijskih sustava za praćenje financijskih procesa, kao i kreiranju potrebnih računovodstvenih analitika i izvještaja.

Agenda:[masked] Networking[masked] Predavanje[masked] Networking

Tko organizira ovo predavanje?
Organizator "Women in tech meetup Split" je Split Tech City, prvo formalno udruženje splitske tehnološke zajednice.

Meetup se organizira zahvaljujući sponzorstvu američko-hrvatske tvrtke Extension Engine i uz podršku Splitsko-dalmatinske županije u sklopu njihova projekta ICT županija.