Showcase tijd! Digital Signage via WordPress!

WordPress Hasselt Meetup
WordPress Hasselt Meetup
Public group
Location image of event venue

Details

The sky is the limit en dat is met WordPress niet anders.

Oorspronkelijk een blog platform maar intussen geëvolueerd naar zoveel meer!

Op deze meetup willen we via een showcase laten zien hoe je digital signage naar een ander niveau kan brengen met WordPress in combinatie met Tivie (https://tivie.be).

Filip Van Reeth (https://filipvanreeth.com, yep zo makkelijk is dat) wil Tivie tonen:

"Iets meer dan een jaar geleden kreeg ik de vraag om voor 2 bedrijven een digital signage platform te ontwikkelen waarbij informatie op één of meerdere TV toestellen kon worden getoond. Initieel leek het éénvoudig om een WordPress versie op te zetten maar niets was minder waar. Tijdens deze talk neem ik je graag mee op mijn digitale reis vol technische ups & downs naar de eerste versie van Tivie."

Schuif een stoel er bij want om het gezellig en in de sfeer te houden brengt Filip zelfs popcorn mee ;-)

DOELGROEP voor deze editie is iedereen die op zoek is naar een platform om via WordPress digitale schermen aan te sturen (of gewoon zin heeft in wat gesuikerde of gezoute popcorn 🎉😉)

––––––––––––––––––––––––––––––––––––

WAT/WAAR/WANNEER?
Onze vaste stek 't Borrelhuis
We starten om 19:00, op de 1ste verdieping (volg de pijltjes)
Wie op voorhand graag iets mee eet, kan er best al rond 17u30 zijn; kwestie van beetje op ons gemak te kunnen eten...

Parkeren kan aan de kanaalkom - parkeerschijf is nodig tot 18u, daarna gratis. Vlak aan de kanaalkom heb je ook gratis parking "Mouttoren" : https://www.hasselt.be/nl/parking-p-vaartstraat-mouttoren

✅ Wil jij deze meetup een presentatie, lightning talk of workshop geven? Of heb je een ander voorstel voor deze meetup? Neem contact op met Koen of Hans, via het formulier op https://wpbelgium.be/speakers/