WordPress Meetup Grunn - nieuwjaars Meetup

WordPress Meetup Grunn
WordPress Meetup Grunn
Public group

In de lounge van onze sponsor

Rozenburglaan 3 · Groningen

How to find us

Je kunt door de voordeur gewoon naar binnen lopen.

Location image of event venue

Details

Nieuw jaar, nieuwe kansen! We beginnnen het jaar met verse sprekers en geven je natuurlijk uitgebreid de mogelijkheid om weer met elkaar bij te kletsen.

Deze eerste Meetup van het jaar staat geheel in het teken van conversie! We hebben twee sprekers gevonden die je op deze avond alle ins en outs leren over conversie.

Onze eerste spreker van de avond is Wouter Postma van WPLounge. WPLounge is een van de grotere WordPress gerelateerde blogs in Nederland. Wouter zal deze avond een presentatie geven over A/B-testen.

Veel website-eigenaren zijn vooral bezig met het verhogen van hun bezoekersaantallen. SEO en SEA kosten vaak veel geld, tijd en moeite en het resultaat is niet altijd meetbaar. Naar conversie wordt vaak niet of nauwelijks gekeken. Door de conversie van je website te meten én te verhogen kun je met hetzelfde aantal bezoekers méér verkopen of meer contactaanvragen krijgen. Wouter laat je zien hoe je met behulp van gratis tools (zoals Google Analytics en Google Optimize) en weinig technische kennis A/B-tests kunt opzetten voor je (WordPress-)website. Aan de hand van echte voorbeelden zul je zien dat hele kleine verschillen een grote impact kunnen hebben op de conversie!

Heb je aan deze eerste convesieslag niet genoeg? Dan hebben we meer! Onze tweede spreker, dr Evert Semeijn is mede-oprichter van Neurofied en hij heeft jaren gewerkt met WordPress en WooCommerce. Sinds kort richt Evert zich alleen nog op het trainen van marketeers en webshop eigenaren in het toepassen van neuropsychologische concepten om conversie te verhogen.

Na een korte introductie van het brein en neuromarketing laat Evert aan de hand van sites van bezoekers zien hoe zij én jij meer uit hun website kunnen halen. Door de theorie live toe te passen op jouw website kun jij na deze avond direct aan de slag om jouw WordPress plugin of WooCommerce webshop nog beter in de markt te zetten. Want mensen naar je website halen is één, maar ze converteren tot klant is de volgende stap. Als je snapt hoe deze psychologische concepten werken kun jij ze zelf overal toepassen.

(Depending on the crowd this talk will be in Dutch or English.)

Programma:
18:45 : Deuren open / inloop
19:15 : 1e spreker : Wouter
20:00 : korte pauze
20:15 : 2e spreker : Evert
21:00 : netwerkborrel / socializen