What we're about

De enige echte WordPress meetup in Nijmegen (ook voor Arnhemmers natuurlijk). Elke drie maanden komen we bij elkaar om via één of twee presentaties meer te leren over het gebruiken van en developen voor WordPress. Daarna is er tijd voor een biertje (of twee). Iedereen is welkom, van gebruiker tot developer.

WordPress Global Community Sponsors help fund WordPress Meetup groups and WordCamps around the world. Thank you to WordPress.com, WooCommerce, Jetpack, Nexcess, Bluehost, and Weglot, for their support!

Upcoming events (1)

[IN PERSON] WordPress Meetup Nijmegen

Needs a location

Welkom op WordPress Meetup Nijmegen!

Het wordt een mooie avond met topsprekers en natuurlijk met jullie.

📖 Programma
19.30u Zaal open
19.45u Welkomstwoord
20.00u t.b.a.
20.45u Pauze
21.15u t.b.a.
22.00u Naborrelen

Een sterke email marketing strategie in 5 stappen
Gebruik jij email al als middel om jouw doelgroep te bereiken? Zo niet, dan is het zeker iets om over na te denken! Email marketing klinkt je misschien wat ouderwets in de oren, maar als je het op de juiste manier inzet is het juist ontzettend waardevol. In deze talk leer je alles over hoe je een goede, duurzame email marketing strategie opzet én uitvoert. Kom ook en leer hoe je email marketing voor je kan laten werken!

‼️ Important to know
Kosten
Deelname aan de WordPress Meetup Nijmegen is gratis, dankzij onze sponsoren. Vooraf en in de pauze staat er koffie of thee voor je klaar. Overige consumpties zijn op eigen kosten verkrijgbaar aan de bar.

🍲 Uit eten voor de Meetup?
De Lindenberg heeft een eigen restaurant waar je tegen een aantrekkelijke prijs een hapje kunt eten voor de Meetup. Reserveren kan via 024 -[masked].

Natuurlijk kun je ook terecht in een van de vele restaurants (http://www.centrumnijmegen.nl/eten-en-drinken).

Past events (39)

WordPress Meetup Nijmegen: Alles over SVG!

This event has passed

Photos (85)

Find us also at