WordPress Meetup Nijmegen 13 maart 2019

Details

Welkom op WordPress Meetup Nijmegen, georganiseerd door Savvii (https://www.savvii.com/) & Yoast (https://yoa.st).

Het wordt een mooie avond met wederom enkele topsprekers en natuurlijk met jullie.

📖 Programma
19.30u Zaal open
19.45u Welkomstwoord
20.00u Bas van der Lans - Van WordPress tot Blockchain: Manifest voor een 100% Open Source toekomst
20.45u Pauze
21.15u Arjan Olsder - Mythes rondom WordPress
21.15u Lex Blomsma - tba
22.00u Naborrelen

1️⃣ Bas van der Lans - Van WordPress tot Blockchain: Manifest voor een 100% Open Source toekomst
Wat is jouw verwachting? Welke rol krijgt blockchain technologie de komende 25 jaar? Welke rol ga jij of jouw organisatie spelen in de wereld van jouw klant?

Mijn voorspelling is dat open source technologie - weliswaar via een hobbelige weg - de wereld gaat verbeteren. Communities zullen op transparante wijze huidige technologie-bedrijven uitdagen, stap voor stap zal zich een ware deeleconomie ontvouwen.

2️⃣ Arjan Olsder - Mythes rondom WordPress
We werken met veel WordPress developers om hen te ondersteunen met onderhoud en security services voor hun klanten. Vaak zien we dat ze simpelweg herhalen wat anderen eerder hebben geschreven, en dat is een van de oorzaken van flink wat misvattingen in WordPress. In deze presentatie leg ik van een aantal misvattingen uit waarom ze bestaan, en waarom ze niet kloppen.

3️⃣ Lex Blomsma - Kies je niche
Wanneer het woord niche valt reageren veel (startende) ondernemers met: wordt mijn markt dan niet te klein, wat is het voordeel en welke niche moet ik dan kiezen?

Ik vertel op basis van mijn persoonlijke ervaringen waarom ik mijn niche heb gekozen, hoe ik dat gedaan heb en wat dat voor mijn bedrijf heeft betekend.

❣️ Important to know
Kosten
Deelname aan de WordPress Meetup Nijmegen is gratis, dankzij onze sponsoren. Vooraf en in de pauze staat er koffie of thee voor je klaar. Overige consumpties zijn op eigen kosten verkrijgbaar aan de bar.

🍲 Uit eten voor de Meetup?
De Lindenberg heeft een eigen restaurant waar je tegen een aantrekkelijke prijs een hapje kunt eten voor de Meetup. Reserveren kan via 024 -[masked].

Natuurlijk kun je ook terecht in een van de vele restaurants (http://www.centrumnijmegen.nl/eten-en-drinken).