Skip to content

WordPress Meetup u Vršcu #WPVŠ 01/19

Photo of
Hosted By
Жива Обркнежев М.
WordPress Meetup u Vršcu #WPVŠ 01/19

Details

Dobrodošli na prvi vršački WordPress Meetup u 2019. godini!

Novu godinu započinjemo pričama o tome kako da dostignete tu, svima tako potrebnu i davno sanjanu, finansijsku slobodu. Čućete kako da se pokrenete, preuzmete finansijsku odgovornost u svoje ruke i kako da predstavite i postavite sebe kao brend. Saznaćete iskustva onih koji taj put uspešno gaze i dobro se zabaviti.

Slobodan Mirić je web developer koji je radio na mnogim domaćim i stranim projektima i kompanijama. Poslednje 2 godine radi kao preduzetnik, vlasnik agencije za izradu web sajtova i aplikacija Websites Workshop. Pored Front end programiranja i WordPress-a, zaljubljenik je i u PHP. Pobornik je ideje “Never stop learning” koju prenosi na druge.

Svojim predavanjem, pored ove ideje, preneće vam i iskustva o tome kako WordPress može da bude izvor (kvalitetne) egzistencije i kako izgleda put od frilensera do preduzetnika. Saznaćete kako da brzo uđete u IT industriju i kako da što pre postanete produktivni. Na praktičnim primerima i aktuelnim projektima pokazaće vam ne samo kako, već i šta treba da radite na putu ka profitabilnom poslovanju.

https://rs.linkedin.com/in/slobodan-miric-939504118

Lana Sandić je grafički dizajner (univerzalni vojnik). Diplomirala je 2003. na Višoj školi likovnih i primenjenih umetnosti u Beogradu na odseku za grafički dizajn i komunikacije. Radila je i kao in-house designer i kao freelancer, a prošla je i sito i rešeto marketinških agencija. Poslednjih 7 godina radi za kompaniju Gorenje. To joj je omogućilo da nauči metode korporativnog tržišnog komuniciranja, prodaje i brandinga robne marke za preko 30 tržišta širom sveta na kojima je Gorenje prisutno. Deo je kreativnog tima koji je radio na Gorenje Brand Book-u i implementaciji trampoline brenda u vizuelni identitet te robne marke.

Govoriće o brandingu – zbog čega je neizostavni deo marketinga (bilo da je reč o proizvodu, firmi ili našem ličnom brandingu), zašto svaki brend mora da ima svoj temelj, faktore diferenciijacije i ključnu vrednost i kako se te vrednosti primenjuju kroz štampane i digitalne materijale i različite kanale komunikacije. Verujemo da će tema biti zanimljiva svima, bez obzira na struku. Jer, svi se u biti bavimo istim poslom – prodajom, a svako od nas je sa svojim umećem, znanjem i ličnim kvalitetima - alat prodaje.

https://rs.linkedin.com/in/lana-sandi%C4%87-99176a41

Meetup je zakazan za petak, 25.januar, u 19 časova u Startit Centru Vršac, koji se nalazi u Centru Millennium, Omladinski trg 17. Prisustvo predavanjima je besplatno.

Centar Millennium, Omladinski Trg 17 · Vršac