WordPress Meetup u Vršcu #WPVŠ 01/2020

WordPress Meetup Vršac #WPVŠ
WordPress Meetup Vršac #WPVŠ
Public group
Location image of event venue

Details

Dobrodošli na vršački WordPress Meetup!
Prvi gosti u 2020. godini profesionalno su posvećeni zadovoljstvu - jedan korisničkom, a drugi svom. Nije teško pretpostaviti koji je od njih dvojjice rođeni Vrščanin.

Davor Altman radi kao Happiness Engineer u Automattic-u i pruža tehničku podršku WordPress korisnicima. Samim WordPress-om se bavi već 7 godina, a studirao je italijanski jezik i knjiżevnost. Tokom 4 godine u Automattic-u, radio je na različitim projektima (Jetpack, Akismet, Sensei, WP Job Manager), ali u poslednje dve godine prvenstveno pruža podršku za WordPress.com. Voli tenis, trčanje, filmove, dobre knjige, i veliki je gamer oduvek.

Posle preko 700 1:1 screensharing sesija sa WordPress korisnicima, Davor je imao priliku da rešava najrazličitije probleme sa kojima se korisnici WordPress-a susreću. Tokom predavanja, podeliće neke od najčešćih problema sa kojima se susreo i rešenja za njih.

https://www.linkedin.com/in/davoraltman/

Adam Maran je student Tehničkog fakulteta u Zrenjaninu. Milenijumski sindrom nije ga zaobišao, pa je od malena zaražen računarima i tehnologijom. Član je Razvojnog Centra Zrenjanin, a od skora i mentor. Osim webu, hedonizmu i sakupljanju kaiševa najviše je posvećen razvoju android aplikacija.

Živimo u vremenu hiperprodukcije saveta kako da pronađete svoj put, budete uspešni na njemu i postanete "neko" u svom poslu. Adam će sa nama podeliti ono što svi preskaču, a najteži je deo - kako izgleda tražiti put koji će vas uputiti ka vašem putu.

https://www.linkedin.com/in/adam-maran-bbb954143/

Meetup je zakazan za petak, 24.januar, u 19 časova u Startit Centru Vršac, koji se nalazi u Centru Millennium, Omladinski trg 17.
Prisustvo predavanjima je besplatno.