What we're about

WordPress Sofia Meetup е местна общност от уеб програмисти, дизайнери, създатели и издатели на съдържание или любители на отворения код, които всеки месец се събират, за да споделят знания и опит и да се срещнат с други потребители на WordPress в района.

Срещите в София са различни по формат - веднъж се канят гости да изнасят лекции, друг път се организират работилници и безплатни обучения, трети път са тематични срещи на общността (срещи на WordPress разработчиците, срещи на WordPress дизайнерите, срещи на собствениците на WordPress + WooCommerce онлайн магазини и т.н.). Всяка среща е придружена от нетуъркинг част, в която присъстващите имат възможност в неформална обстановка да поговорят помежду си, обменяйки знания и опит.

Тези срещи на WordPress общността са безплатни и отворени за всички, които обичат WordPress - единственото нещо, което трябва да направите, за да присъствате, е да се регистрирате в събитието, което искате да посетите. Присъединете се към нас още днес, ще се радваме да се видим!

Научете повече за месечните WordPress срещи на https://make.wordpress.org/community/meetups/

WordPress Global Community Sponsors help fund WordPress Meetup groups and WordCamps around the world. Thank you to WordPress.com, WooCommerce, Jetpack, Nexcess, Bluehost, and Weglot, for their support!

Upcoming events (1)

Оптимизация на WordPress уеб сайтове и онлайн магазини

Здравейте, приятели!

Ето че дойде време за новата ни WordPress среща. И този път темата е изключително интересна и полезна за собствениците и разработчиците на WordPress уеб сайтове и онлайн магазини - WordPress SEO. Плюсове и минуси на SEO разширенията (плъгините), какви разширения да използваме, можем ли да оптимизираме без разширения и др. Ще започнем с кратка презентация, след което ще има дискусия по темата, по време на която всеки присъстващ ще може да вземе участие и да сподели свой казус или проблем, на който търси решение. След дискусията ще има нетуъркинг част в залата на нашите домакини от McCarthy's Irish Pub, по време на която ще можем да се видим и да поговорим в приятна неформална обстановка. И този път приятелите ни от СуперХостинг.БГ са подготвили страхотни изненади за всички присъстващи.

Поканете приятели и колеги или споделете събитието - ще е супер да се съберем повече хора! И този път срещата ще бъде напълно безплатна и отворена за всички, като единственото, което трябва да направите е да се запишете в събитието тук в платформата.

Ако имате Facebook акаунт можете да се включите в WordPress Sofia Meetup групата: https://www.facebook.com/groups/344049376341346, в която обсъждаме предстоящите събития, коментираме актуални теми и си помагаме.

За тези, които не знаят: месечните срещи на WordPress Sofia Meetup всеки месец събират хора (независимо дали са професионалисти или абсолютно начинаещи), които по някакъв начин са свързани с най-използваната система за управление на съдържанието в света. Те са напълно безплатни и отворени за всички, които обичат WordPress - единственото нещо, което трябва да направите, за да присъствате, е да се регистрирате в събитието тук.

До скоро! :)

Past events (22)

WordPress Sofia Meetup Park Edition

Needs a location

Photos (52)