What we're about

WordPress Sofia Meetup е местна общност от уеб програмисти, дизайнери, създатели и издатели на съдържание или любители на отворения код, които всеки месец се събират, за да споделят знания и опит и да се срещнат с други потребители на WordPress в района.

Срещите в София са различни по формат - веднъж се канят гости да изнасят лекции, друг път се организират работилници и безплатни обучения, трети път са тематични срещи на общността (срещи на WordPress разработчиците, срещи на WordPress дизайнерите, срещи на собствениците на WordPress + WooCommerce онлайн магазини и т.н.). Всяка среща е придружена от нетуъркинг част, в която присъстващите имат възможност в неформална обстановка да поговорят помежду си, обменяйки знания и опит.

Тези срещи на WordPress общността са безплатни и отворени за всички, които обичат WordPress - единственото нещо, което трябва да направите, за да присъствате, е да се регистрирате в събитието, което искате да посетите. Присъединете се към нас още днес, ще се радваме да се видим!

Научете повече за месечните WordPress срещи на https://make.wordpress.org/community/meetups/

Past events (8)

Photos (46)