Past Meetup

WooCommerce med Klarna Checkout

This Meetup is past

19 people went

S7

Sigurdsgatan 23 · Västerås

How to find us

Gå in genom hotell Comforts lobby och ta hissen upp till våning 8

Location image of event venue

Details

Andreas Ek inleder med att berätta om WP Meetup Westeros.

WooCommerce med Klarna Checkout
----------------------------------------------------
I Sverige har inbäddade kassor som Klarna Checkout, DIBS Easy och EcsterPay blivit mycket populära betalsätt bland både e-handlare och kunder. Dessa iframe-baserade kassor ersätter stora delar av webbutikens ordinarie kassa och gör det på så sätt enkelt för kunden att ange adressuppgifter och välja det önskade betalsättet. Samtidigt kan det innebära en teknisk utmaning att implementera annan skräddarsydd funktionalitet i en kassa en inbäddad checkout-lösning.

I det här föredraget går Niklas igenom hur inbäddade kassor fungerar och visar närmare hur man installerar och kommer igång med Klarna Checkout i sin webbutik.

Om Niklas Högefjord
----------------------------------------------------
Niklas driver företaget Krokedil, en byrå från värmländska Arvika som hjälper företag att ta betalt på nätet. Företaget erbjuder ett flertal olika betalmoduler till WooCommerce. Den eventuella fritid som ibland uppstår går till viss del åt att försöka lära sig att brygga egen öl. Öl som i slutändan blir dyrare (och ibland mindre god) än att gå till systembolaget och köpa den.

Övrigt
----------------------------------------------------
Mingel efter presentationerna.
Dryck och enkel mat serveras på plats.
Träffen är kostnadsfri men begränsad till 30 personer.
Välkommen!