Skip to content

Produktutvikling i TANDBERG - av Olve Maudal

Photo of
Hosted By
Kim Ophus L.
Produktutvikling i TANDBERG - av Olve Maudal

Details

Vi sparker i gang 2010 med et spennende foredrag om produktuvikling i Tandberg av Olve Maudal.

Olve Maudal har tidligere utviklet systemer for å finne olje (Schlumberger) og systemer for å flytte penger (BBS). Nå jobber han for TANDBERG (https://www.tandberg.com) hvor han utvikler systemer for effektiv kommunikasjon mellom mennesker. Olve liker først og fremst å programmere selv, men er samtidig veldig opptatt av hvordan store grupper med programmerere kan utvikle seg sammen og jobbe mest mulig effektivt. Olve ble nylig beæret med å bli personlig takket for sine bidrag i forordet til Tom og Mary Poppendiecks nye bok, Leading Lean Software Development (https://www.amazon.com/Leading-Lean-Software-Development-Results/dp/0321620704/ref=sr_1_1?ie=UTF8&s=books&qid=1262462810&sr=8-1). Olve er kjent i miljøet for gode lyntaler og innlegg i andre fora. Følg Olve i hans blogg (https://olvemaudal.wordpress.com/) og på twitter (https://twitter.com/olvemaudal).

I TANDBERG (https://www.tandberg.com) R&D er det lite fokus på dokumentasjon, prosedyrer, metodikker og risikoreduksjon. Derimot bidrar en sterk kultur og og fornuftige prinsipper til at de kan raskt utvikle og levere det ene spektakulære produktet etter det andre ut i markedet. TANDBERG R&D har i 10-15 år jobbet etter prinsipper som i dag gjerne omtales som Agile og Lean. Olve Maudal vil snakke om produktutvikling i TANDBERG, særlig med fokus på programvareutvikling.

Om TANDBERG:

TANDBERG (https://www.tandberg.com) er en ledende global tilbyder innen visuell kommunikasjon. TANDBERG omsatte for 800M USD i 2008, og har ca 1500 ansatte globalt. Hovedkontoret ligger på Lysaker. Ca 400 personer jobber i R&D, hvorav de aller fleste jobber med programvareutvikling.

VEL MØTT!!

Raadhusgata 28, "Bally´s Boozer", inngang fra bakgården · Oslo