Skip to content
This event was canceled

Επενδύω στη γνώση και βρίσκω εργασία (διήμερο Συνέδριο), 12-13 Απριλίου

Details

Η Experientia Events προσφέρει ένα διήμερο συνέδριο που αφορά το οικοσύστημα της αγοράς εργασίας και επαγγελματικής κατάρτισης (επιχειρήσεις, σχολές κατάρτισης, στελέχη, εργαζόμενοι/νες). Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 και Σάββατο 13 Απριλίου σε κεντρικό ξενοδοχείο της Ελευσίνας (ώρες 10:00-18:00)
Δωρεάν εγγραφή: https://cometogether.live/event/868
Τι να περιμένετε:
- Επιχειρήσεις αναζητούν εργαζόμενους
Συναντήστε κορυφαίες επιχειρήσεις, από βιομηχανίες της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο, που αναζητούν ταλαντούχους επαγγελματίες για να ενισχύσουν τις ομάδες τους. Καταθέστε το βιογραφικό σας και μιλήστε απευθείας με εκπροσώπους εργοδοτών.
- Ομιλητές/τριες: Παρακολουθήστε παρουσιάσεις από έμπειρα στελέχη που θα αναλύσουν τις τάσεις στην αγορά εργασίας. Θέματα όπως οι αναδυόμενες δεξιότητες, η τεχνητή νοημοσύνη και ο υβριδικός τρόπος εργασίας, η ψυχολογική ασφάλεια και υγεία θα βρίσκονται στο επίκεντρο των συζητήσεων.
- Δικτύωση: Συνδεθείτε με επαγγελματίες από διάφορους κλάδους και δημιουργήστε πολύτιμες σχέσεις που μπορούν να σας βοηθήσουν στην καριέρα σας. Ο Tony Hsieh της εταιρείας Zappos τις ονόμασε δημιουργικές επαφές ή συγκρούσεις (creative collisions)!
Κάνε δωρεάν εγγραφή: https://cometogether.live/event/868
Ευχαριστούμε!

COVID-19 safety measures

Event will be indoors
The event host is instituting the above safety measures for this event. Meetup is not responsible for ensuring, and will not independently verify, that these precautions are followed.
Photo of Athens Events and Holistic Development Meetup Group group
Athens Events and Holistic Development Meetup Group
See more events

Canceled

Dimitros 55
Dimitros 55 · Elefsina