Skip to content

80 minutes of cloud security - online webinar

Photo of Anna Peredi
Hosted By
Anna P. and 2 others
80 minutes of cloud security - online webinar

Details

AWS Lounge Hungary meetup-sorozat időről időre elhozza az AWS újdonságait, igyekszik testközelbe hozni az AWS szolgáltatás-portfóliójában már elérhető megoldásokat, azok gyakorlati alkalmazását külső szakemberek segítségével, illetve olyan 3rd party szolgáltatásokat is, melyek hozzájárulnak a professzionális felhőhasználathoz.

📅 A sorozat május 28-i, harmadik állomásán a felhőalapú infrastruktúra biztonságának fenntartása érdekében szükséges AWS erőforrások incidenskezelési folyamataiba nyerhetsz betekintést. Megismerheted, hogyan segít az AWS a biztonsági incidensek előrejelzésében és észlelésében, valamint hogyan zajlanak a vizsgálatok és a kezelési lépések a gyakorlatban. A webinár során kitérünk azokra a kulcsfontosságú AWS szolgáltatásokra is, amelyek alapvető szerepet játszanak az incidensek kezelésében, valamint bemutatjuk működésüket és feladataikat. Bemutatjuk mindazt, ami nélkülözhetetlen a biztonságos és megbízható felhőinfrastruktúra működtetéséhez.

Figyelem! A meetupjainkra külön kell regisztrálni a weboldalunkon, ahol további részleteket is olvashattok az eseményeinkről:
https://devertix.com/aws-lounge-hungary-cloud-security/

Az ingyenes meetupra regisztrálók hozzáférnek majd az online közvetítésünkhöz, ahol élőben, tökéletes minőségben, a prezentációk bevágott képével lesz követhető az esemény. Sőt, kérdezni is lehet az előadóinktól!

📣A zárt közvetítés YouTube linkjét a rendezvény előtti napon küldjük ki a regisztrált résztvevőknek, számukra a meetup felvételről is visszanézhető lesz!

Íme a menetrend:

  • 17:45 - Stream ON, belogin, ismerkedés
  • 18:00 🎤 AWS Security landscape bemutatása (Szulák Krisztián, Enterprise Solutions Architect @AWS)
  • 18:20 🎤 AWS Security újdonságok (Ijjas Viktor, IAAS Solutions Architect @Ingram Micro)
  • 18:40 🎤 Adatbiztonság az AWS felhőjében: Gépi tanulás és MI alkalmazások védelme (Kovács Máté, Cloud Engineer @Devertix IT Zrt.)
  • 19:00 🎤 AWS környezetünk incidenskezelése (Martin Zsolt, AWS Senior Solutions Architect @Devertix IT Zrt.)

A szervezők a programváltoztatás jogát fenntartják!

📣 A meetupon való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött!

Figyelem! A meetupjainkra külön kell regisztrálni a weboldalunkon, ahol további részleteket is olvashattok az eseményeinkről:
https://devertix.com/aws-lounge-hungary-kubernetes/

Photo of AWS Lounge Hungary meetups group
AWS Lounge Hungary meetups
See more events
FREE