What we're about

Thuis in de complexe IT-wereld, voortdurend innovatief actief om prestaties te verbeteren. Bergler is partner in business voor betrouwbare full service ICT-dienstverlening: software development (https://www.bergler.nl/software-solutions/), application lifecycle management, DevOps (https://www.bergler.nl/software-solutions/#software), consultancy (https://www.bergler.nl/software-solutions/consultancy/), managed services (https://www.bergler.nl/infra-solutions/), een flexibele schil van IT-professionals (https://www.bergler.nl/flex-solutions/).

Partnership

Een hoge klanttevredenheid, marktconforme tarieven en duurzaam stabiele relaties met klanten. Dit kenmerkt het partnership van Bergler, ‘preferred supplier’ bij opdrachtgevers van naam.

Professionals

Duurzaam stabiel is ook de samenwerking met ICT-ers. Bergler boeit en bindt professionals met een uitstekende honorering, open werksfeer en uitdagende opdrachten.

Reputatie

De bovengemiddelde investering in de persoonlijke ontwikkeling en begeleiding van medewerkers, draagt bij aan de reputatie van Bergler als werkgever. In een omgeving waar de medewerker zelf een carrière pad uitstippelt, geldt het Bredase kantoor als solide thuisbasis.

Meer weten: http://www.bergler.nl

Upcoming events (1)

Live event in Houten: May the source be with you

Needs a location

Na ruim twee jaar uitsluitend webinars verzorgd te hebben, organiseren wij op dinsdag 19 juli eindelijk weer een fysiek event op de welbekende locatie in Houten. We hebben deze avond twee mooie sessies gepland.

Programma
18:00 – 19:00 Inloop met broodjes en soep
19:00 – 20:00 Azure nieuwbouw in een high security / high performance organisatie
20:00 – 21:00 Ronde tafel: veel voorkomende problemen

## De uitdagingen van een cloud-native high-performance workload met sensitieve informatie

Voor een overheidsinstantie zijn we samen met Rubicon betrokken bij het bouwen van een nieuw platform voor de transformatie naar digitale dienstverlening. De belangrijkste uitgangspunten zijn “digitaal tenzij” en “cloud tenzij”. In deze sessie bespreken Ronald de Heer en Anco Stuij de belangrijkste cloud design patterns die worden toegepast en de uitdagingen op het vlak van vergaande compliance- en beveiligingseisen. Duidelijk wordt dat een succesvol cloud ontwikkelaar naast het beheersen van de klassieke programmeervaardigheden ook steeds meer kennis moet hebben van cloud infrastructuur, networking en security. Een inspirerende sessie met stof tot nadenken. Een absolute must voor iedere ontwikkelaar en manager die een toekomst in de cloud voor zijn of haar product ziet.

Ronde tafel / veel voorkomende vragen
Zoals jullie weten is het belangrijkste doel van ons Competence Center dat het een plek is van developers voor developers. Om daar concreet handen en voeten aan te geven gaan we het tweede deel van de avond een nieuw concept lanceren: Een ronde tafel waarbij al onze sprekers aansluiten maar jullie als gasten ook een actieve rol spelen. Tijdens deze sessie mag je elke vraag of casus inbrengen en zullen we met de groep hier op ingaan. We zullen een aantal veelvoorkomende casussen meenemen, maar live vragen van alle deelnemers heeft natuurlijk de voorkeur. Je kunt dan denken aan vragen op het gebied van de cloud, over architectuur, migratie van .NET Framework naar .NET, agile organisatie en nog veel meer.
Wij verwachten een mooie en interactieve sessie waar we veel ervaringen kunnen delen.

Meer weten of direct aanmelden:
https://www.bergler.nl/event/live-event-in-houten-may-the-source-be-with-you/

Past events (24)

Webinar: Evidence Based Management

This event has passed

Photos (43)