What we're about

Thuis in de complexe IT-wereld, voortdurend innovatief actief om prestaties te verbeteren. Bergler is partner in business voor betrouwbare full service ICT-dienstverlening: software development (https://www.bergler.nl/software-solutions/), application lifecycle management, DevOps (https://www.bergler.nl/software-solutions/#software), consultancy (https://www.bergler.nl/software-solutions/consultancy/), managed services (https://www.bergler.nl/infra-solutions/), een flexibele schil van IT-professionals (https://www.bergler.nl/flex-solutions/).

Partnership

Een hoge klanttevredenheid, marktconforme tarieven en duurzaam stabiele relaties met klanten. Dit kenmerkt het partnership van Bergler, ‘preferred supplier’ bij opdrachtgevers van naam.

Professionals

Duurzaam stabiel is ook de samenwerking met ICT-ers. Bergler boeit en bindt professionals met een uitstekende honorering, open werksfeer en uitdagende opdrachten.

Reputatie

De bovengemiddelde investering in de persoonlijke ontwikkeling en begeleiding van medewerkers, draagt bij aan de reputatie van Bergler als werkgever. In een omgeving waar de medewerker zelf een carrière pad uitstippelt, geldt het Bredase kantoor als solide thuisbasis.

Meer weten: http://www.bergler.nl

Past events (26)

Webinar 6 december a.s.: .NET MAUI (vanuit de Microsoft Studio's)

This event has passed

Live event in Houten: May the source be with you

De Roskam

Webinar: Evidence Based Management

This event has passed

Webinar: .NET 6 en Visual Studio 2022

This event has passed