What we're about

Thuis in de complexe IT-wereld, voortdurend innovatief actief om prestaties te verbeteren. Bergler is partner in business voor betrouwbare full service ICT-dienstverlening: software development (https://www.bergler.nl/software-solutions/), application lifecycle management, DevOps (https://www.bergler.nl/software-solutions/#software), consultancy (https://www.bergler.nl/software-solutions/consultancy/), managed services (https://www.bergler.nl/infra-solutions/), een flexibele schil van IT-professionals (https://www.bergler.nl/flex-solutions/).

Partnership

Een hoge klanttevredenheid, marktconforme tarieven en duurzaam stabiele relaties met klanten. Dit kenmerkt het partnership van Bergler, ‘preferred supplier’ bij opdrachtgevers van naam.

Professionals

Duurzaam stabiel is ook de samenwerking met ICT-ers. Bergler boeit en bindt professionals met een uitstekende honorering, open werksfeer en uitdagende opdrachten.

Reputatie

De bovengemiddelde investering in de persoonlijke ontwikkeling en begeleiding van medewerkers, draagt bij aan de reputatie van Bergler als werkgever. In een omgeving waar de medewerker zelf een carrière pad uitstippelt, geldt het Bredase kantoor als solide thuisbasis.

Meer weten: http://www.bergler.nl

Upcoming events (1)

Webinar: Einde van het .NET Framework – Migratiepaden naar .NET 5

Het werd al een tijd verwacht maar nu is het dan zover: er komt geen nieuwe versie meer van het .NET Framework. De laatste versie van het .NET Framework is versie 4.8. Uiteraard zullen er voorlopig nog broodnodige patches uitgebracht worden, maar voor nieuwe features moet je echt overstappen naar het nieuwe .NET (5) voorheen bekend als .NET Core.

Wil jij al een tijdje overstappen naar .NET Core om gebruik te maken van nieuwe mogelijkheden? Of zit je met een enorm legacy project en denk je dat overzetten onmogelijk is? Sluit dan aan bij onze webinar en kom te weten wat dit betekent voor je applicaties en welke migratie strategieën je kunt volgen.

Deelname is – vanzelfsprekend – gratis. Na aanmelding via Meetup, onze site (https://www.bergler.nl/event/webinar-migratiepaden-naar-net-5/) of via [masked] ontvang je een bevestiging en 24 uur voor aanvang sturen wij je de link van het webinar! Graag tot dan!

Sprekers: Rik Lammers en Menno Jongerius

Bekijk ook de gehele agenda voor 2021 op https://www.bergler.nl/events/

Past events (15)

Webinar: Threat Modeling

Online event

Photos (35)