Next Meetup

Introduksjon til Kubernetes
Om workshopen Språk: Norsk Denne workshopen er en introduksjon til Kubernetes med Google Cloud Platform. I løpet av workshopen vil du lære å lage ditt eget Kubernetes-cluster på Google Cloud, bygge og deploye Docker images til clusteret, samt lære hvordan du kan deploye, oppdatere og debugge en liten applikasjon i skyen. Workshopen vil gi deg opplæring i kommandolinjeverktøyet til Kubernetes og om ulike ressurser og konsepter på Kubernetes. Du trenger ingen forkunnskaper om Docker, Kubernetes eller Google Cloud Platform, men du trenger å ha med din egen datamaskin hvor du har admin-rettigheter for installasjon av programmer. For å spare tid på workshopen er det fint om du installerer Google Cloud SDK i forkant. Følg stegene beskrevet her: https://cloud.google.com/sdk/docs/downloads-interactive Om Line og Ingrid Line jobber i NAV, hvor hun utvikler en Kubernetes-basert, open source-plattform, nais.io. Utenom jobb er hun aktiv i Lær Kidsa Koding. Ingrid er front end-utvikler hos NRK, der hun jobber med react + redux, Java og Kubernetes. AGENDA 17:15-18:00 - Pizza på Scandic Bergen City i sophus (1.etasjen) 18:00-19:00 - Introduksjon til Kubernetes 19:00-19:15 - Pause 19:15-20:00 - Introduksjon til Kubernetes 20:00-__:__ - Geek Beer Vi tar en tur til Henrik øl- og vinstove og fortsetter diskusjonene over noe kaldt å drikke.

Scandic Bergen City

Håkonsgaten 2-7 · Bergen

What we're about

Bergen IT Shift, Bitshift, er en uavhengig brukergruppe for utviklere og arkitekter som jobber med med ulike teknologier. Formålet med Bitshift er å utveksle erfaringer om verktøy og teknologier, gi råd og fokusere på best practises. Målgruppen for Bitshift er utviklere og arkitekter.

Bitshift samarbeider med Norwegian .NET User Group, NNUG, som er representert med avdelinger over hele landet:

NNUG Online (http://nnug.no/Online-Moter/)

NNUG Oslo (http://oslo.nnug.no)

Bitshift - Bergen (http://www.meetup.com/BitShift)

NNUG Stavanger (http://stavanger.nnug.no)

NNUG Haugesund (http://haugesund.nnug.no)

NNUG Kristiansand (http://kristiansand.nnug.no)

NNUG Trondheim (http://trondheim.nnug.no)

NNUG Vestfold (http://vestfold.nnug.no)

Er det ingen lokalavdeling der du bor? Hvorfor ikke starte en ny avdeling? Les mer om hva som skal til (http://nnug.no/Om-NNUG/Starte-ny-avdeling/), og hva som forventes.

Logo for BitShift er utforma av Alexander Strømme i Miles. Tusen takk!

Members (966)

Photos (76)